☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)
tyle, że nigdzie nie widziałam tych na zielonym spodzie w rozmiarze 150x150
a przydałby się taki więc jakby ktoś coś to ja poproszę info

-
katiusha
Hejka!!
Lilith88 - skanuję dla Ciebie internet. Dam znać, jak coś znajdę.
Dziewczyny dostały oświetlenie - własną lampkę
A dziś dzień jak co dzień... Staś obmacany przez panią doktor dostał (a ja z nim) zwolnienie do końca tygodnia, aby doleczyć się.. Płuca na szczęście ma już czyste
Laseczki na wybiegu dziś tylko pietruszkę i sianko, ale...:

Ale... Staś ma spacerować, więc poszliśmy na łąkę niedaleko domu i narwaliśmy trawki
Suszi się a jutro uczta! Muszę ją jeszcze przebrać przed podaniem Księżniczkom.
Trochę suchej trawy już dałam bo dostały szału, jak zapaszek z kaloryfera się rozszedł. Nina wykorzystuje domek niekoniecznie z moim zamysłem - dziś jej się tak odmieniło. Pola wynalazła zasadę rzymskiego przyjęcia: leż i jedz
No i widać lampeczki nowej blask.

Lilith88 - skanuję dla Ciebie internet. Dam znać, jak coś znajdę.
Dziewczyny dostały oświetlenie - własną lampkę
A dziś dzień jak co dzień... Staś obmacany przez panią doktor dostał (a ja z nim) zwolnienie do końca tygodnia, aby doleczyć się.. Płuca na szczęście ma już czyste
Laseczki na wybiegu dziś tylko pietruszkę i sianko, ale...:

Ale... Staś ma spacerować, więc poszliśmy na łąkę niedaleko domu i narwaliśmy trawki
Trochę suchej trawy już dałam bo dostały szału, jak zapaszek z kaloryfera się rozszedł. Nina wykorzystuje domek niekoniecznie z moim zamysłem - dziś jej się tak odmieniło. Pola wynalazła zasadę rzymskiego przyjęcia: leż i jedz
No i widać lampeczki nowej blask.

- Lilith88
- Kontakt:
Bosz! jak one wszędzie się cudnie wykładają 
Trzymam za słowo z tym dry bedem
jak ja coś znajdę też dam znać 
Trzymam za słowo z tym dry bedem
-
katiusha
I tak najlepsze wyleże odstawiają, jak aparat w barku schowany w pokrowcu
Te telefonem w desperacji zrobiłam.
Lilith88 - szukamy razem, bo ja też poluję na trzeci drybed a 150x150 mi pasi przyszłościowo
Lilith88 - szukamy razem, bo ja też poluję na trzeci drybed a 150x150 mi pasi przyszłościowo
- Lilith88
- Kontakt:
Ja poluje na ziewnięcie i upolować aparatem nie mogę xD
Mi właśnie też, chce dwie takie zagrodo-klatki zrobić moim panom więc wymiar akurat, podgumowane są ale zielonych nigdzie nie widać, mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu aż coś się pojawi
Mi właśnie też, chce dwie takie zagrodo-klatki zrobić moim panom więc wymiar akurat, podgumowane są ale zielonych nigdzie nie widać, mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu aż coś się pojawi
-
tuttifrutti
ooooo też bym chciała upolować taki zieeeeew
ale moi chyba na złość mi ziewają po tajniacku 
-
nitusiek
Pisałam do tej Pani z allegro (link wyżej) i za 150*150 trzeba zapłacic 204zł +kw za dry bed na zielonym spodzie lub 162zł+kw za spód na gumie silikonowej, w jednym kawałku beda mic po 16 stycznia i wtedy mozna napisac, ze chce sie wiekszy wymiar i taki dotną.katiusha pisze:Ja kupowałam właśnie na zielonym spodzie u tego allegrowicza:( tu aukcja z innym kolorem) http://allegro.pl/profleece-drybed-dry- ... 79644.html 100x150 wychodzi po 104 PLN + 16 PLN za przesyłkę kurierską.
Chyba zostanę w takim razie przy All![]()
Dzięki Tuttifrutti!Teraz Twoje dzieła mają dużo miejsca na rozstawianie ich
-
Harvejowa
Ach te drybedy...ja cały czas się zastanawiam co moim prosiakom zrobić... kupiłam matę łazienkową ale na drugi dzień śmierdzi ;( a bobki wymiatam.... podejrzewam, że to przez tych moich pięknych panów smarujących jajeczkami po macie...i boję się, że z drybedem będzie to samo... 1-2 dni i smród ;(
-
Harvejowa
Jak ja Ci zazdroszczę tej klatki <3 będę oglądać kilka razy dziennie ;p i zachwycać się godzinami
- Lilith88
- Kontakt:
Cena ciut kosmiczna, bo np tam na fb za ten na gumie 150x150 jest 140zł no ale nie mają na zielonym spodzie
Ale i tak się zastanowię i może wezmę, tak czy inaczej dziękuję nitusiek
Harvejowa moim zdaniem dry bed nie będzie śmierdział tak jak mata łazienkowa u mnie mimo, że panowie okropnie wonią i wszelkie polarki zaraz przechodzą ich męskim "zapachem" to dry bed mi nigdy nie śmierdział i naprawdę polecam
Harvejowa moim zdaniem dry bed nie będzie śmierdział tak jak mata łazienkowa u mnie mimo, że panowie okropnie wonią i wszelkie polarki zaraz przechodzą ich męskim "zapachem" to dry bed mi nigdy nie śmierdział i naprawdę polecam