Sklep Hipcio

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Sklep Hipcio

Post autor: Dzima »

Jeśli chodzi o nowości to przydałby się przysmaki Mr.Woodfield. :mrgreen:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
elido

Post autor: elido »

Z JR Farmu cały czas staramy się poszerzać ofertę, ale zamówienia tej marki ściągamy zza granicy, i tutaj cały proces trwa bardzo długo, szczególnie jeśli czegoś nie ma w standardowej ofercie dystrybutora. A ta jest dość skromna :/
paprykarz

Post autor: paprykarz »

Że też ja mam taki zapłon opóźniony! Oczywiście że ja też się przenoszę do tego sklepu :)

A w pracy będę dilowała wizytówkami heheheheh
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

elido pisze:Z JR Farmu cały czas staramy się poszerzać ofertę, ale zamówienia tej marki ściągamy zza granicy, i tutaj cały proces trwa bardzo długo, szczególnie jeśli czegoś nie ma w standardowej ofercie dystrybutora. A ta jest dość skromna :/
Rozumiem. To tylko sugestia jak będziecie szukać nowego towaru ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
elido

Post autor: elido »

Versele już przyjechała, jest wrzucona na sklep :102:
paprykarz pisze:
A w pracy będę dilowała wizytówkami heheheheh
Wizytóweczki już wysłane :D
boe22

Post autor: boe22 »

Jeżeli pewnego dnia dostawa u Was będzie powyżej 100 zł darmowa- to będę Wam wierna do śmierci :lol: .
Na tą chwilę Was zdradzam. ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

A ja właśnie złożyłam zamówienie. Same małe paczki, bo muszą paskudy skosztować. :lol:
Pyrka
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

A ja dziś dostałam swoje zamówienie :D zamówiłam kilka rzeczy na próbę i część już moi panowie wcinają, więc na pewno zamówię ponownie, bo wybór jak dla mnie naprawdę ogromny i świniaki zadowolone :jupi: Koszt przesyłki 8 zł to nie tragedia, a produkty w konkurencyjnych cenach, więc moim zdaniem i tak się opłaca a w dodatku dobry kontakt mailowy dzięki czemu mogłam domówić karmę którą zapomniałam ująć w zamówieniu ;)
boe22

Post autor: boe22 »

No 8...
Ja miałam zawsze powyżej 15, więc...
Ale czekam z niecierpliwością na inne stawki za przesyłkę.
W końcu się na pewno doczekam(zasady jak i kiedy do tego dojdzie zostały już przedstawione)! :102:
Mimo trochę wyższych cen(w porównaniu do sklepu, w którym teraz zamawiam), wolałabym zamawiać z Hipcia(gdyby nie ta przesyłka). Czekam więc cierpliwie! :szczerbaty:
W końcu nie same ceny się liczą, ale też firma, ludzie którzy ją tworzą!
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

U mnie przy 4 chłopach i to żarłokach strasznych to nie ma szans żebym zamawiała za mniej niż 100 zł więc przesyłka mi na pewno więcej niż 8 zł nie wyjdzie ;) a co do tego, że ludzie tworzący firmę też są ważni zgadzam się w 100% :D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”