Katiusha poproś tutti o zdjęcia materiałów i wybierz na pewno ci zrobi to co chcesz w jakim chcesz kolorze, jak tak zawsze od cioci tutti zamawiam dla chłopaków, swoją drogą muszę porobić zdjęcia nowych rzeczy i się pochwalić co dostali chłopcy

ale powiem, że materacyki zamiast dry beda się super sprawdzają chociaż i dry bed ma plusy i minusy i materacyki tak samo i sama nie wiem co lepsze szkoda, że się nie da właściwości połączyć, ale gorąco polecam!! Dyńka jest piękna!! tunel chyba zaraz zamówię jeszcze jeden!!

tzn zamówię pierwszy, bo ten co mam dostali chłopcy od cioci w prezencie i jest super! Podwieszany trójkątny domek rewelacja! chyba też zamówię drugi do drugiej klatki

a wszystko się pierze jak marzenie i tu duży plus materacyka, łatwiej się go czyści niż dry bed i wkłada zupełnie odkłaczony i pozbawiony resztek jedzenia i siana do pralki a dry beda nie da się w 100% oczyścić c onapewno kiedyś moja pralka mi wypomni..
Więc polecam wszystkim tuttifrutti i jej piękne wyroby, my jesteśmy w nich zakochani (nawet mój mąż

)