Ale ma polarków do leżenia w klatce

Moderator: pastuszek

Była tak udana, że dziś jesteście (czyt. forum) moją jedyną formą rozrywkiAnn pisze:Ooo no to widzę, że impreza niezła

W klatce i po za klatką, normalnie polar na polarze i polarem przykrytyAnn pisze: Ale ma polarków do leżenia w klatce

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaChyba jako straszak na TŻ-taAniBanani pisze:Ja mam ochotę Ci porwać Szkatułę

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Jak jesteś unieruchomiona to Szkatuła już nie ma konkurencji w Twojej osobie i jest dyktatura
  Jak jesteś unieruchomiona to Szkatuła już nie ma konkurencji w Twojej osobie i jest dyktatura 
 tylko noga się zmieniła
 tylko noga się zmieniła 
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaBędzie dobrze. Ja pamiętam jak skręciłam kostkę w liceum, bo musiałam być w 3 miejscach jednej godziny. Na dwóch przedmiotach w szkole i na egzaminie w muzycznej na przeciwkoDzima pisze:Gips nie wchodzi w grę! Jutro idę do roboty. To nie pierwszy taki uraztylko noga się zmieniła
 spadłam ze schodów w tych obcasach  w końcu i mało tego.. Z tą ogromną kostką łaziłam jeszcze przez 2 h po mieście, aż wreszice ból, pot i łzy gdy wróciłam do domu
 spadłam ze schodów w tych obcasach  w końcu i mało tego.. Z tą ogromną kostką łaziłam jeszcze przez 2 h po mieście, aż wreszice ból, pot i łzy gdy wróciłam do domu   Ale wszystko zaliczyłam
  Ale wszystko zaliczyłam  
 cudna jest
 cudna jest