Sama bym brała gdyby to był panicz a nie panna taka piękna jest, no ale ja wierzę w przeznaczenie i ona najwyraźniej miała być twoją panną z pięknym ubarwieniem, O! A u mnie jutro inny labo proś wyląduje
 Sama bym brała gdyby to był panicz a nie panna taka piękna jest, no ale ja wierzę w przeznaczenie i ona najwyraźniej miała być twoją panną z pięknym ubarwieniem, O! A u mnie jutro inny labo proś wyląduje 
Moderator: pastuszek

widać, że mają jak w raju
  widać, że mają jak w raju Dziewczyny mają wybieg na tapczanie? Pewnie muszą wszystko obserwować z góry
  Dziewczyny mają wybieg na tapczanie? Pewnie muszą wszystko obserwować z góry   tylko uważaj, żeby się w którejś ukryty królik nie odezwał i hop...
  tylko uważaj, żeby się w którejś ukryty królik nie odezwał i hop...  

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia ZAWSZE ich stopiszcza budzą we mnie Morta... Podobnie widzę reagują tuttifrutti i niutusiek
 ZAWSZE ich stopiszcza budzą we mnie Morta... Podobnie widzę reagują tuttifrutti i niutusiek  
  No chyba, że trzeba doczołgać się do jedzenia
 No chyba, że trzeba doczołgać się do jedzenia 

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Zapraszam na oglądanie stopiszczy zawsze i wszędzie, w trakcie czekania, aż szczęśliwie dziewczynki Twe powrócą ( także na Twój awatarek
 Zapraszam na oglądanie stopiszczy zawsze i wszędzie, w trakcie czekania, aż szczęśliwie dziewczynki Twe powrócą ( także na Twój awatarek  )
 )