Będzie koleżanka dla Niny i Poli?
Moderator: pastuszek
 Ale spoko, zamówione i zaklepane. Z Małżem trzeba delikatnie
 Ale spoko, zamówione i zaklepane. Z Małżem trzeba delikatnie  Ale jestem dobrej myśli.
  Ale jestem dobrej myśli. Pola bardzo potrzebuje ciepłej duszki, bo Nina jest względem niej zołzą prawdziwą...Z rodziną to na zdjęciach najlepiej... Wczoraj znalazłam pamiątkę po Niny rządach na nosku biednej Poli
  Pola bardzo potrzebuje ciepłej duszki, bo Nina jest względem niej zołzą prawdziwą...Z rodziną to na zdjęciach najlepiej... Wczoraj znalazłam pamiątkę po Niny rządach na nosku biednej Poli  Ninka pokazuje ludzką (świnkowo-dobroczynną) twarz, jak ją drapkam po pleckach, ale w klacie - TYRAN
  Ninka pokazuje ludzką (świnkowo-dobroczynną) twarz, jak ją drapkam po pleckach, ale w klacie - TYRAN  
  co to się porobiło... może faktycznie inna prosiaczka byłaby lepsza do nich w takim razie.
  co to się porobiło... może faktycznie inna prosiaczka byłaby lepsza do nich w takim razie.
 Przegania Polę z domku, jak chce sie tam uwalić, od misek. Pola zawsze po przeciwnej stronie klatki woli leżingować. Raz Poleńka schowała się pod tym zielonym szmatkowym domkiem, a Nina wlazła do niego i przygniotła Polę. Przerażona Pola wydała z siebie taki pisk rozpaczy, że z Małżem o mało nóg nie pogubiliśmy w biegu do klaty z pomocą
 Przegania Polę z domku, jak chce sie tam uwalić, od misek. Pola zawsze po przeciwnej stronie klatki woli leżingować. Raz Poleńka schowała się pod tym zielonym szmatkowym domkiem, a Nina wlazła do niego i przygniotła Polę. Przerażona Pola wydała z siebie taki pisk rozpaczy, że z Małżem o mało nóg nie pogubiliśmy w biegu do klaty z pomocą 

Co za szuja. No to zaludniło się od tymczasków u Ciebie, a i rozwiązanie za pasem
 Co za szuja. No to zaludniło się od tymczasków u Ciebie, a i rozwiązanie za pasem  
  No dobra, czasem lubia zbroić to i owo
 No dobra, czasem lubia zbroić to i owo

Dobrze, że żywo komentowały, to lokalizowaliśmy "na ucho".
  Dobrze, że żywo komentowały, to lokalizowaliśmy "na ucho".