Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: Natasza »

Na razie kupa jest rzadka i pomarańczowa, nie wiem czy to od tego jak była karmiona czy od tych emocji i zastrzyków które dostała, jutro idziemy do weta więc się dowiem, i ma dziwnego jednego palca ;/ pokaże zdjęcie jak dojdzie na mojego maila. Na razie kilka zdjęć.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i zazdrośniki

Obrazek
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Oj zajrzałam jeszcze, a tu foteczki. Śliczna jest :love: A jak na towarzystwo uszatka reaguje stadko? :D bo widzę klateczki blisko siebie :D
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

No obgryzły mi polipropylen skubańce chyba po to żeby lepiej Glorkę widziec, ale ogólnie to próbują się wąchac. Glorka już pokochała kapciocha od Pastuszka :) teraz nieśmiało chodzi po pokoju.Martwi mnie ten jej palec... ale zdjęcie jeszcze się śle :? zaraz wrzucę filmik z Golrką, może zauważycie tą powiekę wychodzącą , na filmie jest malutka ale momentami to wychodzi taka duża że pół oka ta bania zakrywa :evil:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

mają nowe zajęcie :mrgreen: i nowe tv a;la królik :laugh:
nie martw się na zapas Natasza- wet jutro zobaczy. Bedzie dobrze. Ja trzymam kciuki za Glorię :fingerscrossed:
Dobranoc Kochani :buzki:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

https://www.youtube.com/watch?v=pSTNTfH ... e=youtu.be

paluszek, w dotyku lepkie, na początku myślałam że coś się przykleiło ale to się zsuwa i jaby to była skóra, martwica? nie wiem jutro będziemy u weta.

Obrazek
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

O rety, Nataszko, jaka historia :shock:
Cieszę się że Gloria trafiła na Ciebie... masz złote serce kochana :buzki:
A ojcem się nie martw, jakoś przejdzie, jeden futrzak w tę czy we wtę , żadna różnica :102:
Paluszek rzeczywiście nieciekawie wygląda, ale zobacz co wet ci powie... trzymam :fingerscrossed: za jutro.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Ojcu powiem że królik jest zapisany do fundacji i czeka na dom :lol:
R napisał mi esa: "fajnie że gloria ma miły domek" :D :redface: uhuhu cóż za zamiana :laugh:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Wigilijne uszka :szczerbaty:
Królik nie mógł dostać lepszego prezentu od losu na święta :like:
:buzki:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

dziękuje kochane :buzki: już bym chciała jechac do weta ale dyżur ma od 16 :levitation:
dam potem znac aaa i pojechałam po ojca, i zawoże go do domu i mówię mu "taka akcja wczoraj była........." a on no i gdzie teraz jest królik? takim nie miłym tonem a ja "no a gdzie ma byc u mnie" :laugh: a aha, potem pożałował królika. Mówię mu że nie chciałam go wkurzac i anwet mu mowic o króliku ale chciałam byc w porzadku a on "tyle tam tego biega że bym nie zauważył" a ja mówię "tak ale same golasy" :lol:
no a ja się pochorowałam, bo wczoraj jak czekałam na weta to zdjęłam kurtkę i opatuliłam klatkę i dziś są tego efekty
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ojciec mówi "tylko znajdź mu dom żeby nie było jak z psem" - oczywiście teraz mam dwa psy
a ja no tak po co mi królik, w sumie świnie też kazał mi sprzedac bo po co tyle a ojciec wisi mi 200 zł i za bardzo nie ma z czego oddac więc myślę że w sytuacji krytycznej użyje następujących argumentów:

- możesz nie oddawac mi kasy
- wstawałam żeby wozic cię do pracy za darmo!
- niedługo i tak się wyprowadzę
8-) właśnie przed chwilą zwabiłam go do pokoju i kazałam pogłaskac glorię i ją pogłaskał i powiedział że fajniejsza od golasów <FOCH> więc powoli pracuje nad tatusiem

a tymczasem, świnie wysprzątane, gloria też , dałam jej tunel, zrobiłam kącik ale na razie siedzi w klatce.
ja powoli ogarniam się żeby jechac na 16 do weta, pojedziemy z R.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
anuleczka

Post autor: anuleczka »

oj kochana daj koniecznie znać co z Glorią :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”