Uważaj żeby Chrupka ze Strzałkiem nie zrobili z Misi kolejnej świnki (tak jak w przypadku mojego kota)
 Uważaj żeby Chrupka ze Strzałkiem nie zrobili z Misi kolejnej świnki (tak jak w przypadku mojego kota) 
Moderator: pastuszek
 . Nawet Strzałek załapał się na okładkę.
. Nawet Strzałek załapał się na okładkę.   
 Mam nadzieję, że tata również nie był dużyCynthia pisze:Żeby Cię nie zaskoczyłaże wda się w tatę

Zazdroszczę, bardzo! Piękna
  Zazdroszczę, bardzo! Piękna  Dobrze ją wychowaj i będzie cudowny przyjaciel
  Dobrze ją wychowaj i będzie cudowny przyjaciel  
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia . Na szczęście lekarz od razu go usunął i nie było potrzeby operowania jej.
 . Na szczęście lekarz od razu go usunął i nie było potrzeby operowania jej.  .
 . Dzielna świnka
  Dzielna świnka   
  Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia .
 .
 tylko nie zrób z niej...świni
  tylko nie zrób z niej...świni  
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaHaa!!!grzegorz pisze: A z wszystkich karm suchych najlepiej spakuje Misi Cavia Complete.
 ) przysmak!
) przysmak!