ja mam dwie lewe ręce do wkrętarki, nie umiem, faceta brak, do wszystkiego musze wołac człowieka i płacę jak za zboże..tuttifrutti pisze:co do poidła to ja mam dwie wersje... po pierwsze można zamontować na takie rzepy, chyba firma tesa takie robi. Jeden naklejasz na butelkę a drugi na bok zagrody np szkło czy drewno i ci się elegancko to trzyma. Drugi bardziej pracochłonny to zrobić stelaż na butelkę, aktualnie właśnie takie coś mam, ale już mam zamówione nowe pięterko do klatki to polecę na tych rzepach.
Jeśli chodzi o hamak to ja mocuję pod pieterkiem i nie mam z tym problemu. U ciebie można by było zamontować naróżny tylko trzeba by było haczyki wkręcić w drewniane boki, ewentualnie widziałam z tej firmy tesa też najklejane haczyki tylko nie próbowałam więc nie wiem jak się trzymają. Te rzepy to baaaardzo porządnie trzymają.
No i jedynie na paśnik nie mam żadnych pomysłów. Ale przez święta będę testować taki jak ty masz z loterii i torbę. Torbę właśnie przeszyłam, zobaczymy co to będzie. Najwyżej wyrzucę przez okno
firma tesa powiadasz, masz jakiś link na sklep?
porcella, ja juz nie przejmuję się bałaganem w klatce- oby dziewczyny miały wygodnie- śpią i sikaja w sianku, a z tego zawieszonego wcale nie korzystają- gdzie zamówić z materiału??? pastuszek robi coś takiego?