Wszytsko na tego maila co zamówieniesszablass pisze:Witam a kto wysyła kalendarze ? Zamawiałem dwa. Chciałem do wysyłki z tymi kalendarzami dołożyć jeszcze jakieś nowe gadzety. Czy jest to możliwe i z kim o tym pisać. Pozdrawiam Sławomir.
Bazarek z gadżetami SPŚM. Zapraszamy po kubki i torby !
Moderatorzy: pastuszek, Anula, justynuszek
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Re: Bazarek z gadżetami SPŚM :)
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Zróbmy tak - ponieważ kubki i naklejki będą u mnie we wtorek więc
DO WTORKU WŁĄCZNIE można dokładać do zamówień coś jeszcze.
Od środy ( 03.06) - oczywiście 03.12 wszystko będzie sukcesywnie wysyłane i wtedy już nie będzie można dokładać.
DO WTORKU WŁĄCZNIE można dokładać do zamówień coś jeszcze.
Od środy ( 03.06) - oczywiście 03.12 wszystko będzie sukcesywnie wysyłane i wtedy już nie będzie można dokładać.
zapłaciłem za dwa kalendarze i przesyłkę 8.50 priorytet , domawiając 3 kubki dwie naklejki i dwa breloki mam dopłacić do wysyłki? jeśli tak to ile?
- pucka69
- Kontakt:
- pucka69
- Kontakt:
Ponieważ nowe gadżety czyli kubki i naklejki będą u nas we wtorek, więc
DO WTORKU WŁĄCZNIE można dokładać do zamówień coś jeszcze i opłacać je.
Od środy (03.06) wszystko będzie sukcesywnie wysyłane i wtedy już nie będzie można dokładać, żeby poszło jedną przesyłką.
UWAGA
jeśli zamówiliście kalendarz i jest już opłacony i jeśli nie chcecie niczego więcej domawiać,
a chcecie żeby kalendarz dotarł na Mikołajki napiszcie maila ( z maila z którego zamawialiście kalendarze) na pucka69@forum.swinkimorskie.eu , podając swoje imię i nazwisko oraz adres mailowy - najlepiej w tytule wiadomości.
DO WTORKU WŁĄCZNIE można dokładać do zamówień coś jeszcze i opłacać je.
Od środy (03.06) wszystko będzie sukcesywnie wysyłane i wtedy już nie będzie można dokładać, żeby poszło jedną przesyłką.
UWAGA
jeśli zamówiliście kalendarz i jest już opłacony i jeśli nie chcecie niczego więcej domawiać,
a chcecie żeby kalendarz dotarł na Mikołajki napiszcie maila ( z maila z którego zamawialiście kalendarze) na pucka69@forum.swinkimorskie.eu , podając swoje imię i nazwisko oraz adres mailowy - najlepiej w tytule wiadomości.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Czy planowane są bransoletki z nowym logiem?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Domówiłem jeszcze dwie książeczki zdrowia dla prosiaczków, postaram się zrobić przelew za wszystkie gadżety do wtorku
Witam,
Czy jak bym domówiła jeszcze np. kubki to czy jest możliwość odebrać je osobiście tak jak kalendarz? Czy w grę wchodzi tylko wysyłka?
Czy jak bym domówiła jeszcze np. kubki to czy jest możliwość odebrać je osobiście tak jak kalendarz? Czy w grę wchodzi tylko wysyłka?
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Jest możliwość odebrać osobiście
- pucka69
- Kontakt:
Bransoletki - pewnie kiedyś tak - na razie zamówiliśmy nowe kubki, breloki i naklejki