Dokładnie, u Doroty zamawiałam równieżjolka pisze:to będę musiała poprosić, zima idzie i może byc potrzebneIza pisze:Dorota33 szyje na zamówienieT

Jejku, jak ja nie mogę się doczekać mojego nowego dziecka!!!!!!
Moderator: silje
Dokładnie, u Doroty zamawiałam równieżjolka pisze:to będę musiała poprosić, zima idzie i może byc potrzebneIza pisze:Dorota33 szyje na zamówienieT
Dr Judyta je prowadziła jak były chore to i do niej je zapisałam. Napiszę jak tylko wrócę.Agata5551 pisze:Jasne, bierz transporter ile potrzebujeszCzekamy na info po wizycie
Idziesz do Kasi Kacprzak-Kamińskiej może?
Dr Kasię znam,ona zajmuje się moimi świnkami, pozdrowię na pewno jak będę wiedziećAgata5551 pisze:A już myślałam, że pozdrowisz dr Kasię od moich świniorkówSwego czasu się nimi zajmowała
W takim razie niecierpliwe czekam na wieści
oczywiście, ze tak, już uprzedziłam, ze będę chciec takie historie leczenia dla obu świnekAgata5551 pisze:A jeszcze mam prośbę odnośnie wizyty piątkowej... Czy mogłabyś Jolu poprosić Panią Doktor, żeby przesłała na maila lub może wydrukowała historię leczenia? Chciałabym przekazać mojemu lekarzowi w celu założenia karty
ja podpiszę z upoważnienia porcelliAgata5551 pisze:No to pięknieA kto zajmuje się umową adopcyjną?