Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Post autor: Natasza »

to już nie synuś mamusi ale starszy pan który ugania się za dziecmi :shock:
kurczaki może go odgrodzic od reszty ;/
bianeczka jest z tych sprytniejszych i spi na pieterku w kapcioszku od anuleczki :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Foggy

Post autor: Foggy »

Natasza pisze:Foggy nie draznij smoka :lol: kocham kupowac świnkodzieciom kocyki :love:
Zauważyłam kochana, dlatego podaję lokalizacje dalsze potencjalnych wyciągaczy pieniędzy z portfela :lol:

Starszy pan uganiający się za dziećmi :laugh: Padłam. Pedoświń :rotfl:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

niestety ale chyba filipa oddziele, zamieszka na pięterku . Kofi tak serce wali jak on się zbliża i to nie z miłości ... ;/
filip chyba to przeczytał bo narazie cisza,,,, ostatnia szansa bo powoli robi się brutalny, łapał na siłę bianeczkę a ta się darła i nie dawał im spokoju, myślałam że chwilę pogoni i będzie spokój ale on tak cały czas... a Kofi to ucieka przed nim gdzie pieprz rośnie, póki co dostał pokój na pięterku a dziewczyny po hamaku mogą wejsc i go obwąchać , a jutro zrobie mu lokum na dole . Jak macie jakieś rady to piszcie bo ja nie wiem czy dobrze robię :shock:

dałam tego zboka na doł...
wracam do pokoju a tu SEKS! jagoda z Filipem ,aż dziwnie się patrzyło . Pierwsza myśl ,,,,, że może te 6 tyg to za mało! ale nie no jak 6 max to max...

no i Fi powędrował na górę ... nie mogłam patrzec jak gania peppę i ją przewraca, potem Kofi , Kofi biedna nie dosc że po tym porodzie tyje bardzo powoli to ten ją goni ona biedna chowa się w domku i w końcu nie wytrzymała i poszła na niego z zębiskami, raz drugi trzeci ..
I co ja mam zrobic z tym gołym zbokiem ? myślałam że po numerku z jagodą wyluzuje a tu nic ... :glowawmur:
Ostatnio zmieniony 26 lis 2014, 1:04 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: pauli »

oj się dzieje :shock: ja tam świnkowy zieleniak jestem i w ogóle i w temacie łączenia ale może się muszą po prostu "dotrzeć", w końcu stado 5 bab i teraz im chopa wsadziłaś..
a filip to chyba prawdziwy seksoholik :nie_powiem: może te 6 tygodni max to kwestia pewnej bezpłodności, u psów po kastracji potrzeba kilku miesięcy na uspokojenie hormonów (wiem z teorii, mój kubulek ma swoje klejnoty :szczerbaty: ), może zbok dzieciorób też jeszcze musi po prostu ochłonąć z tej żądzy :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

ale pospałam w końcu cisza i spokój ,,,, fi na pięterku... dziewcyz y w końcu nie drą się i nie chowają , myślę jak to rozwiązac żeby wszyscy byli zadowoleni,,
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Trzymam kciuki za spokój i pojednanie w stadku :fingerscrossed:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
anuleczka

Post autor: anuleczka »

a ja na Twoim miejscu bym spróbowała go oddzielić z jakąś jedną samiczką, która go lubi. Może to pomoże, jeśli nie pomoże to już sama nie wiem :idontknow: ciężka sprawa. Kleymore zapyta dobrej hodowczyni świnek, może ona ma jakieś lepsze rozwiązanie
Bibelotka

Post autor: Bibelotka »

Pedoświń hahahaha :rotfl:

Coś strasznego.. ja to nie mogę patrzeć jak moje babki się ganiają w czasie rujki... te krzyki... dzisiaj się też darły, ale dlatego, że miejsca przy misce mało a zaraz duża jeść sypnie :D
ANYA

Post autor: ANYA »

A moze Filip po jakims czasie ochlonie. Pewnie sie boi ze go znowu oddzielisz i nie bedzie mial dziewczyn? wiec korzysta poki moze. Poganiaja sie przez jakis czas i nastanie spokoj.
Nie mozesz go oddzielac a potem probowac od nowa bo za kazdym razem laczenie bedzie od nowa. Mysle, ze powinnas dac im troche czasu. A jak Kofi go pogoni z zebiszczami to na dobre mu to wyjdzie (jezeli nie ma krwi).
Nie sadze, ze to dobre rozwiazanie zeby dac jedna dziewczyne do niego, bo moze ona nie bedzie szczesliwa tylko z nim. Twoje dziewczyny sa przyzwyczajone do bycia w grupie. Chyba ze masz jedna ktora nie lubi byc w tak duzym stadzie. Teraz moze Filip jest bezplodny ale i tak hormony mu buzuja i potrzebuje czasu zeby "wyrosnac" z burzy hormonow. On jest jeszcze mlody.
Filip tez nie moze siedziec sam bo to dla niego meczarnia, szczegolnie, ze wczesniej byl razem z Kofi.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

No własnie dlatego mam mętlik, ale skoro ANYA uważasz że on nie wykończy mi dziewczyn psychicznie i jest szansa że mu przejdzie ,,, to tak zrobie, a dziewczyn nie chcę rozdzielac bo one są z sobą zżyte. Dobra dałam go na doł i będę pisac. Dzięki za rady, bo nie chce robic mu wody z mózgu że raz na górze raz na dole ale jak wczoraj rzucił się na Kofi a ta biedna się darła to miałam go dosc . Ale jesli jest szansa że to minie :pray:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”