✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰ i sterta sianka
Oo dziękuję za informację
jak tylko będą zdjęcia to obejrzę i zobaczymy ale z takiej ilości na pewno się znajdzie chłopak dla mnie 
-
tuttifrutti
a ja trzymam za to kciuki
żeby odpowiedni pan świnek do ciebie trafił
- Lilith88
- Kontakt:
Dzięki
najważniejsze żeby się z moimi chłopakami dogadali
żeby mogli zostać i żeby mieli domek na zawsze, bo ja nie wiem co będzie jak się okaże inaczej serce mi pęknie jak będę musiała prosiaka oddać..
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Świnki wciągają
masz upatrzonego Węgielka, a tu już myśli o kolejnym...prawdziwa świnko-maniaczka...jak wszyscy na forum
ale fajnie, że się spotkamy 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
tuttifrutti
Eee... myśl pozytywnie! Zjawi się, dogadają się, zostanie na zawsze i będzie miód malina! 
- Lilith88
- Kontakt:
A co do świnek będą dwie 120 muszą być po dwa prosiaki na każdą
Więc czekam bo ma jeszcze sprawdzić mi czy ma dwie ocynkowane na stanie (malowanej już nie chce) i dać znać. No i jak już wszystko będzie to mam miejsca nawet a 6 świń (albo i 9 licząc z tą klatka co już mam)
Wiesz tuttifrutti Tasiek i Ger też się mieli lubić i niby nawet lubili i znali od urodzenia, a wyszło jak wyszło ehh..
A miłość mamusia do świń we mnie zaszczepiła, bo przyniosła kiedyś świnkę, która miała na imię Świnka od koleżanki (takiego okruszka małego jak pół dłoni) i ta świnka to jak pies była, klatki wcale nie miała tylko taki koszyk plastikowy składany wyłożony kartonem i siankiem i jak już była duża to sama wychodziła kiedy chciała więc koszyk pełnił tylko funkcję toalety i sypialni. Świnka tak kochała mame, że jak wracała z pracy mamusia to ona z koszyka wyskakiwała i pod drzwiami siedziała (taki zegar w głowie miała, że jak usiadła pod drzwiami to wiadomo było, że za minute dwie mama wejdzie do domu). Kochana była
- Lilith88
- Kontakt:
Cześć to ja Tasiek. Duża obiecała, że dziś wrzuci zdjęcia, dziś minęło jest już jutro a zdjęć nie ma..
To postanowiłem coś z tym zrobić i pokazać jaki jestem piękny i znalazłem zdjęcia które mi robiła niedawno.
Geronimo pokazywać nie będę bo on nie jest taki fajny jak ja
niech sam ryzykuje i się do komputera zakrada jak chce być sławny, ale ja wam powiem, że to tchórz i nie da rady
Duża sypała mi świerzego jedzonka to wyskoczyłem z klatki i wyjadłem wszystkie ziółka.

A to ja i moja micha. Wcale nie jest taka duża, to moja Duża perspektywy nie umie łapać, bo ja to dopiero jestem już duży!

Mmmm.. A ta ręka Dużej ładnie pachnie wiecie?? Ziółkami i CC i CN i.. i..

..i OGÓRKIEM!! mniam

No dobra ale już mi Duża do tej miski tak nie zagladaj.. Moje!

A tu sobie biegam w kółko po pokoju taki jestem szybki ze zaginam czasoprzestrzeń. Widać nie? Aż się zdjęcia Dużej rozmazały

A to mój koszyko domek. Duża mi go jeść nie pozwala a plastik jest taki pycha

No to Duża uratowana z tymi zdjęciami, bo wiecie ja tam kocham moją Dużą
i ogórki, a Duża i ogórki mają ze sobą duuuuuuuuuuuuuużo wspólnego.. Ojj uciekam, Duża idzie!
To postanowiłem coś z tym zrobić i pokazać jaki jestem piękny i znalazłem zdjęcia które mi robiła niedawno.
Geronimo pokazywać nie będę bo on nie jest taki fajny jak ja
Duża sypała mi świerzego jedzonka to wyskoczyłem z klatki i wyjadłem wszystkie ziółka.

A to ja i moja micha. Wcale nie jest taka duża, to moja Duża perspektywy nie umie łapać, bo ja to dopiero jestem już duży!

Mmmm.. A ta ręka Dużej ładnie pachnie wiecie?? Ziółkami i CC i CN i.. i..

..i OGÓRKIEM!! mniam

No dobra ale już mi Duża do tej miski tak nie zagladaj.. Moje!

A tu sobie biegam w kółko po pokoju taki jestem szybki ze zaginam czasoprzestrzeń. Widać nie? Aż się zdjęcia Dużej rozmazały

A to mój koszyko domek. Duża mi go jeść nie pozwala a plastik jest taki pycha

No to Duża uratowana z tymi zdjęciami, bo wiecie ja tam kocham moją Dużą
-
tuttifrutti
hahahaha ah... przystojniacha jak się patrzy! Mogłabym tak patrzeć i patrzeć na te focie cała zaśliniona. A dupeczkę też ma już piękną
Ale nie do wiary normalnie z tym co piszesz, że mama miała świnkę i tak sobie hasała, i w ogóle chyba chwilowo w szoku jestem i zazdrości bo chciałabym, żeby te moje kudłacze też takie były
Ale nie do wiary normalnie z tym co piszesz, że mama miała świnkę i tak sobie hasała, i w ogóle chyba chwilowo w szoku jestem i zazdrości bo chciałabym, żeby te moje kudłacze też takie były
- Lilith88
- Kontakt:
A to nicpoń no! Wcina mi się tu. Ale też go kocham
Świnka była wyjątkowa, ale nie lubiła być za dużo miziana taka indywidualistka, jedynie moja mama mogła ją miętolić ile chce, bo resztę to zaraz obsikała jak za długo
Strasznie inteligentna i rezolutna, a moją mamę to było widać, że kocha niesamowicie i jak tak na nią czekała pod drzwiami to później tany tam urządzała z radości jak wchodziła a piszczeć to zaczynała jak słyszała kroki na klatce 
No i ja w ogóle teraz chciałam taką rozetkę jak Świnka i właśnie samiczkę a nie wiem jak to się stało, że mam dwóch chłopaków crested (dobrze, że chociaż jedną rozetę mają
)
Świnka była wyjątkowa, ale nie lubiła być za dużo miziana taka indywidualistka, jedynie moja mama mogła ją miętolić ile chce, bo resztę to zaraz obsikała jak za długo
No i ja w ogóle teraz chciałam taką rozetkę jak Świnka i właśnie samiczkę a nie wiem jak to się stało, że mam dwóch chłopaków crested (dobrze, że chociaż jedną rozetę mają
-
tuttifrutti
ja też chciałam samiczkę i co... całe życie z facetami! Jeszcze nigdy nie miałam samiczki! Miałam kiedyś faceta świnkę oczywiście którą nazwałam Fretka hahaha... Chciałam fretkę ale wyszła świnka o imieniu Fretka
Rewelacyjna musiała być ta świnka. Podziwiam takie inteligentne zwierzaki, co prawda zawsze się okazuje, że one mądrzejsze ode mnie
Rewelacyjna musiała być ta świnka. Podziwiam takie inteligentne zwierzaki, co prawda zawsze się okazuje, że one mądrzejsze ode mnie