Ferajna [*] zawsze w mojej pamięci

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Zuzia, Myszka , Chantal i Jaśminka zwana Jasią

Post autor: anuleczka »

joluuuuuuuuuuuuuuuu :sadness:
co się stalo? kochana nie odchodź od naaaaaas. Jak Ty odejdziesz to ja już nie widze też sensu. Najfajniejsi ludzie jakich poznałam rezygnują :(
Awatar użytkownika
joaś
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: joaś »

Jolka, trzymaj się, żeby nie wiem co!
anuleczka

jolka pisze: Najwyrażniej nie nadaję się na świnkowa mamę... ryczę.i wyję, ..
... jesteś najfajniejszą świnkową mamą jaką tutaj poznałam. Ciągle myślę co się takiego stało, że jesteś w takim stanie ? Jolu...
co nas nie zabije to nas wzmocni. Bądź dzielna i nie poddawaj się. Są na tym forum ludzie na których możesz liczyć. Szkoda, że mam tak daleko do Ciebie, bo bym zajechała do tej Warszawy ... :ok: masz myśleć pozytywnie :meeting:
Foggy nie słuchaj Jolki i idź na to spotkanie i nic nie odwołuj, może Jola potrzebuje jakiegoś wsparcia? :tired:
Awatar użytkownika
effcien
Kontakt:

Post autor: effcien »

Jola, jak coś, to mój nr masz. Jak chcesz pogadać, zadzwoń albo napisz sms.
śliwka

Post autor: śliwka »

Jolka nie mów tqk nawet! Oczywiście że się nadajesz! Mało jes osób które dbają o świnki tak jak Ty. Masz świnki jest im dobrze są zdrowe mają dużą zagrodę jedzą dobrą karmę mają czysto i mają TWOJĄ miłość. Naprawdę nie wiem co się mogło stać jesteś świetną świnkową mamą. Proszę nie odchodź... :sadness:
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

Nie wiem co sie stało, ale zdążyłam się już martwić. Nie mów tak nawet! Jesteś cudowną świnkową mamą. Dajesz im mnóstwo ciepła i miłości. Dajesz im wszystko. Nie odchodź. Widzisz ile ludzi Cię wspiera i chce pomóc. :sadness:
anuleczka

Joluś, kochana... trzymaj się. Szkoda, że tak daleko mieszkam :sadness: :pray:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Kontakt:

Zuzia, Myszka

Post autor: jolka »

Dziekuję Wam bardzo. Od wczoraj ryczę, wyje, nie mam sił. Postanowiłam jednak, ze napisze Wam co się stało. Nie zyja moje dziewczynki kochane Jasia i Chantalka.
Wróciłam wieczorem z pracy wczoraj i już niezywe wyciągnełam z polarowego domku. Domek był przewrócony i zaklinował się pod pięterkiem klatki. Wyciągnełam maleństwa ciepłe jeszcze , nawet im robiłam sztuczne oddychanie, na nic, nie zyły, nie zyły!!!!!!!! Jestem na lekach uspokajających i dzięki temu pisze tu. Nikt mnie nie potępił za to. Najgorsze, ze ja potepiam sama siebie!!!Za głupot, za to, ze nie przewidziałam, ze tak może się zdarzyć. oddałam je na sekcję, z tego co wiem na razie od porcelli to przegrzanie było powodem śmierci- nic to nie zmienia- NIE ZYJĄ Do końca zycia sobie tego nie daruję. Wszędzie widze te pyszczki i gołe tyłeczki. Odeszły dziewczynki moje :swieca:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Assia_B

Re: Zuzia, Myszka , Chantal i Jasiuni już nie ma

Post autor: Assia_B »

:swieca:

Tak mi przykro... Nie obwiniaj się... Jesteś dobrą świnkową mamusią... To był wypadek...

Wiem, że Ci ciężko i że "będzie dobrze" nie pomaga... Jedynie czas leczy rany... Musisz być silna dla Zuzi i Myszki...
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”