Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Pieszczoch i Alvin już razem :)
Jacy kumple! Świetnie razem wyglądają, to ostatnie zdjęcie jest super - Alvinowi śmiesznie uszka sterczą 

Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
Hehe
Bo on ma małą główkę, a duże uszka, ale proporcje powoli się zmieniają.. Dupka też rośnie
Jak Cynthia dawała mi go na parkingu w Katowicach, to mówiła, żeby rósł okrąglutki - widać posłuchał Cioci
Co ja bym bez nich zrobiła
?

Jak Cynthia dawała mi go na parkingu w Katowicach, to mówiła, żeby rósł okrąglutki - widać posłuchał Cioci

Co ja bym bez nich zrobiła

- llenka
- Miejscowość: ŁÓdź
- Kontakt:
chlopcy sa boscy
idealnie opisujesz fotki
laal pileczka z kinder niespodzianki, no prosze. Lubilam kinder niespodziewajke kiedys, dawno nie jadlam, wieeec...? wiec mi pupa urosnie zanim znajde takowa pileczke w jajku

idealnie opisujesz fotki

laal pileczka z kinder niespodzianki, no prosze. Lubilam kinder niespodziewajke kiedys, dawno nie jadlam, wieeec...? wiec mi pupa urosnie zanim znajde takowa pileczke w jajku

moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Alvin jak na ciebie krzyczy

A Pieszczoszkową wagą nie masz się co przejmować

Pieszczochu, czy myślisz, że na forum to już nas nie lubią? Nasz temat wylądował już daaaaleko daaaleko... Pieszczochu, a może to dlatego, że byłem ostatnio dla Ciebie taki niedobry i Duzi się obrazili?
Ostatnio byłem bardzo niedobry dla Pieszczocha, skakałem po nim, wywracałem go, aż biedak uciekał przede mną i się chował. Chyba coś mi odbiło... Ale już się uspokoiłem i kolega nie ucieka już na mój widok na szczęście... Chyba było mu przykro, że tak się zachowywałem... i naszej Dużej było przykro.... Narozrabiałem... Już nie będę, ale proszę, odwiedzajcie nas inni Duzi...

Ostatnio byłem bardzo niedobry dla Pieszczocha, skakałem po nim, wywracałem go, aż biedak uciekał przede mną i się chował. Chyba coś mi odbiło... Ale już się uspokoiłem i kolega nie ucieka już na mój widok na szczęście... Chyba było mu przykro, że tak się zachowywałem... i naszej Dużej było przykro.... Narozrabiałem... Już nie będę, ale proszę, odwiedzajcie nas inni Duzi...

Oj Pieszczoszku dobrze, że ci już przeszło to łobuzowanie 

To Alvin łobuziakował... Hormony buzują, a Pieszczoch ucieka
Przez chwile miałam mega doła, że Alvin tak traktuje Pieszczosia, ale na szczęście się uspokoił 

Aha czyli młody rozrabiał
a to rzeczywiście chyba hormony