Faktycznie, wtopiło się w tłokama935 pisze:Poidełko widzę na ostatnim zdjęciu po lewej stronie
 Ślepnę!
 Ślepnę! 
Moderator: Pulpecja
Faktycznie, wtopiło się w tłokama935 pisze:Poidełko widzę na ostatnim zdjęciu po lewej stronie
 Ślepnę!
 Ślepnę! 

Mam ogromną słabość do samoróbek
  Mam ogromną słabość do samoróbek   Jestem zachwycona! Gratuluję super klatki oraz świetnych prosiąt
  Jestem zachwycona! Gratuluję super klatki oraz świetnych prosiąt  Utrzymują równowagę okrywą włosową... i jej brakiem
 Utrzymują równowagę okrywą włosową... i jej brakiem 
Ja również mam do tego słabość i mnie, tak jak Ciebie ogranicza miejsce w domuGrzywka pisze:No cudna klatka!Mam ogromną słabość do samoróbek

Niestety nie jest jeszcze skończone, ale myślę, że jutro uda mi się coś z tym zrobić
 Niestety nie jest jeszcze skończone, ale myślę, że jutro uda mi się coś z tym zrobić   

Tylko zeszły mi prawie 2 paczki, a że miałam w zapasie, więc wykorzystałam
 Tylko zeszły mi prawie 2 paczki, a że miałam w zapasie, więc wykorzystałam  Tak na prawdę max 2 dni roboty, ale muszę do jutra poczekać z wprowadzeniem prosiaków, aż się "wywietrzy" z pyłu (z cięcia paneli) i innych smrodów budowniczych
 Tak na prawdę max 2 dni roboty, ale muszę do jutra poczekać z wprowadzeniem prosiaków, aż się "wywietrzy" z pyłu (z cięcia paneli) i innych smrodów budowniczych