Ferajna [*] zawsze w mojej pamięci
Moderator: pastuszek
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Zuzia, Myszka , Chantal i Jaśminka zwana Jasią
Trochę jestem zła, nie tak jest jak miało być.... Za duże piętro, przykrywa poł klatki, pod spodem ciemno i dziewczyny się chowają. Poza tym bez zabezpieczenia- zobaczę co przysle ten pan mi w przyszłym tygodniu...
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
O matko, co za facet. To niech zwija interes i nie pitoli
A skoro meliska mu od tylu lat nie pomaga, to niech się na benzo przestawi
A ile to piętro różni się centymetrowo od tego, które miało być? Faktycznie jest z długie, o zabezpieczeniach to aż komentować żal.
Rozumiem Cię, kochana, też bym miała istny wnerw, choć takimi ludźmi przejmować się nie powinno

A ile to piętro różni się centymetrowo od tego, które miało być? Faktycznie jest z długie, o zabezpieczeniach to aż komentować żal.
Rozumiem Cię, kochana, też bym miała istny wnerw, choć takimi ludźmi przejmować się nie powinno

Dokładnie.. Ja bym się pewnie nieźle kłóciła, bo chciałaś coś konkretnego, a dostałaś inny produkt tak na prawdę. Piętro faktycznie strasznie dużo zakrywa. Oby prosiaczki z niego nie pospadały.
Na niektórych to szkoda słów... Niektórzy ludzie w ogóle nie mają ani szacunku ani wyobraźni...

Na niektórych to szkoda słów... Niektórzy ludzie w ogóle nie mają ani szacunku ani wyobraźni...

No niestety często tak jest z "fachowcami"... Mi tata i narzeczony robili domek i wiedziałam, że będzie jak chcę, bo tata składa meble na wymiar i zawsze są super 

Jak ja się cieszę, ze mój ojciec też potrafi bawić się w takie rzeczy, choć w większości radzę sobie sama *dumna zaradna kobieta
* Jak ma sie kontakt bliski i cały czas wgląd do pracy to jest sto razy łatwiej, bo można wprowadzić poprawki jeszcze na etapie planowania lub w trakcie.

w sumie tez bym sie wkurzyła skoro tyle kasy trzeba na to wydac to niech bedzie tak jak oryginał. a odbiega to troche od tej zagrody co ostatnio nam pokazywałas:( no ale wazne ze swinki zadowolone:P oby tylko posłuzyło wam to troche:)
A nie dałabyś moze rady na własną rękę tego przyciąć ? Albo kogoś poprosić, żeby dziewczyny nie miały takiego gigantycznego zadaszenia ?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
SUPER! pięknie to wygląda.
no no żyją jak królowe, a klatki dostały tymczasy w spadku?
Jak masz niezabezpieczone piętro to zawsze możesz rozwinąć ten tunel drewniany i go postawić.

Jak masz niezabezpieczone piętro to zawsze możesz rozwinąć ten tunel drewniany i go postawić.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Na razie czekam grzecznie co mi pan przyśle. Hmmm tymczaski, nie- nie mam miejsca w domu na tak wielkie dwie klatki
Muszą się zadowolić mniejszą. Jak się troszke oswoja, to beda wychodzić na wybieg
a DZIEWCZYNY W MIARĘ ZADOWOLONE CHYBA

NO CZEKA MNIE JESZCZE STOLARZ , TO PEWNE. wydatek na kojec i teraz na niedoróbki tej firmy- niestety nie mam nikogo w rodzinie , któ by mi pomógł, zresztą sama jestem i sama nie umiem nawet wkręcić śrubki

a DZIEWCZYNY W MIARĘ ZADOWOLONE CHYBA

NO CZEKA MNIE JESZCZE STOLARZ , TO PEWNE. wydatek na kojec i teraz na niedoróbki tej firmy- niestety nie mam nikogo w rodzinie , któ by mi pomógł, zresztą sama jestem i sama nie umiem nawet wkręcić śrubki

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Ja rozumiem robienie czegoś we własnym zakresie, no ale kurdę - zapłaciła dziewczyna za konkretne wykonanie, a nie - teraz dodatkowe wizyty stolarza i wydatki ekstra... Nie wliczając nerwów
Dziewczyny zadowolone to będę wiecznie przy tobie Jolka. Im naprawdę niczego nie brakuje, to widać

Dziewczyny zadowolone to będę wiecznie przy tobie Jolka. Im naprawdę niczego nie brakuje, to widać