Gabryś [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Ameba
Miejscowość: okolice Gliwic
Kontakt:

Re: Gabryś

Post autor: Ameba »

Gabryś :love: a co proś dostał za tak wyczerpującą sesję zdjęciową?.Mam nadzieję ze nie pozował za darmo. ;) dobrze mu zapłać Chauncey w ogórku, za darmo to nic nie ma. :buzki: A może Gabryś by jakiś film nagrał :please:
Ann

Post autor: Ann »

Śliczny jest :love: a jak ładnie obcięty :buzki:
Chauncey

Post autor: Chauncey »

Dziękujemy za miłe słowa! :buzki:
Oczywiście, że Gabryś za darmo nie pozował. :szczerbaty: Dostał wyżerkę ogórkowo-mleczowo-marchewkowo-buraczkową, a później arbuza. :D
Prosiek lubi zdjęcia, dopóki pozwalam mu na jego inwencję twórczą i pstrykam zdjęcia, na których robi, co mu się podoba. Bo jak zaczynam go ustawiać i poprawiać mu futerko, to... Robi taką właśnie minę: klik. :D
Film... Ciekawa (choć trudna) sprawa, pomyślimy! Bo Gabryś na wybiegu to głównie leniuchuje, uprawia leżing na swoich kocingach, przewraca się z boku na bok i ziewa... Ewentualnie śpi. :102:
Ciociu Amebo, a czy ciocia ma swój wątek i prosiaki? Bo Gabryś chętnie by pooglądał. :mrgreen:

Świnostópka z dzisiejszego leniuchowania
Obrazek

Dla spostrzegawczych: tak, Gabryś ma jedną stopę jasną w czarne plamki. :szczerbaty:
I bobek się jeszcze koło łapki znalazł. :lol:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

śliczna łapulka.. :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Ameba
Kontakt:

Jaki on ma fajny ten zadek, wycieniowaną ma lepiej sierść na dupce niż ja włosy :lol: Ciotka Ameba swoje dzieciaki ma, czterech chłopców, ale nie mam wątku . Zaświniona to ja już jestem dobre parę lat :D I z biegiem lat wcale miłość mi nie maleje do tych zwierząt , wręcz jeszcze gorzej świruje na punkcie świnek. :twisted: Patrząc na Gabrysia np :wiem ze Moja świnkowa mania jest uzasadniona, jak można nie wariować na punkcie świń :) no jak?jak to takie kochane cudaki :love:
Effy.

Post autor: Effy. »

Śliczny pyszczek :love:
Chauncey

Post autor: Chauncey »

dortezka pisze:śliczna łapulka.. :love:
Effy. pisze:Śliczny pyszczek :love:
:buzki:
Ameba pisze:Jaki on ma fajny ten zadek, wycieniowaną ma lepiej sierść na dupce niż ja włosy :lol:
:laugh: Akurat pupa to problematyczna strefa u Gabrysia - z racji długich kudełków często zasikana, brudna, a jakby tego było mało- akurat tam ma jasne włoski i wszystko widać jeszcze bardziej. :lol:
Ameba pisze:Ciotka Ameba swoje dzieciaki ma, czterech chłopców, ale nie mam wątku
A czemu to? :nono:

Dokładnie, kompletnie nie rozumiem ludzi, którym świnki się nudzą, więc je oddają, lub co gorsza, gdzieś porzucają... Z każdym dniem kocha się je coraz mocniej, aż w końcu bardziej się nie da... I nadchodzi mania świnkowa. :102:

Znów leżakujemy, tym razem pod polarowym kocykiem, bo wieczory już chłodne. :D
Obrazek
Obrazek
Ameba
Kontakt:

Jakoś się zbieram by założyć wątek Moim świnkom , ale jakoś się zebrać nie umiem.A Gabryś no jak zwykle cudowny :love: , tak słodko śpi :love: wyluzowana szczęśliwa świnka.
Libra20

Post autor: Libra20 »

Fajny z Niego chłopak ;) Myślę że moja Pysia by go :love: Nie wygląda na swoje latka, oby miał ich jak najwięcej!
Swoją drogą jak bym tak moją Tośkę spróbowała koło mordki pomiziać to bym bez paluchów została :D
Ameba
Kontakt:

Halo co tam u przystojniaka słychać?Ciotka się stęskniła :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”