Gabryś [*]
Moderator: pastuszek
-
Ameba
- Miejscowość: okolice Gliwic
- Kontakt:
Re: Gabryś
Gabryś
a co proś dostał za tak wyczerpującą sesję zdjęciową?.Mam nadzieję ze nie pozował za darmo.
dobrze mu zapłać Chauncey w ogórku, za darmo to nic nie ma.
A może Gabryś by jakiś film nagrał 
-
Chauncey
Dziękujemy za miłe słowa!
Oczywiście, że Gabryś za darmo nie pozował.
Dostał wyżerkę ogórkowo-mleczowo-marchewkowo-buraczkową, a później arbuza.
Prosiek lubi zdjęcia, dopóki pozwalam mu na jego inwencję twórczą i pstrykam zdjęcia, na których robi, co mu się podoba. Bo jak zaczynam go ustawiać i poprawiać mu futerko, to... Robi taką właśnie minę: klik.
Film... Ciekawa (choć trudna) sprawa, pomyślimy! Bo Gabryś na wybiegu to głównie leniuchuje, uprawia leżing na swoich kocingach, przewraca się z boku na bok i ziewa... Ewentualnie śpi.
Ciociu Amebo, a czy ciocia ma swój wątek i prosiaki? Bo Gabryś chętnie by pooglądał.
Świnostópka z dzisiejszego leniuchowania

Dla spostrzegawczych: tak, Gabryś ma jedną stopę jasną w czarne plamki.
I bobek się jeszcze koło łapki znalazł.
Oczywiście, że Gabryś za darmo nie pozował.
Prosiek lubi zdjęcia, dopóki pozwalam mu na jego inwencję twórczą i pstrykam zdjęcia, na których robi, co mu się podoba. Bo jak zaczynam go ustawiać i poprawiać mu futerko, to... Robi taką właśnie minę: klik.
Film... Ciekawa (choć trudna) sprawa, pomyślimy! Bo Gabryś na wybiegu to głównie leniuchuje, uprawia leżing na swoich kocingach, przewraca się z boku na bok i ziewa... Ewentualnie śpi.
Ciociu Amebo, a czy ciocia ma swój wątek i prosiaki? Bo Gabryś chętnie by pooglądał.
Świnostópka z dzisiejszego leniuchowania

Dla spostrzegawczych: tak, Gabryś ma jedną stopę jasną w czarne plamki.
I bobek się jeszcze koło łapki znalazł.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
śliczna łapulka.. 
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
Ameba
- Kontakt:
Jaki on ma fajny ten zadek, wycieniowaną ma lepiej sierść na dupce niż ja włosy
Ciotka Ameba swoje dzieciaki ma, czterech chłopców, ale nie mam wątku . Zaświniona to ja już jestem dobre parę lat
I z biegiem lat wcale miłość mi nie maleje do tych zwierząt , wręcz jeszcze gorzej świruje na punkcie świnek.
Patrząc na Gabrysia np :wiem ze Moja świnkowa mania jest uzasadniona, jak można nie wariować na punkcie świń
no jak?jak to takie kochane cudaki 
-
Chauncey
dortezka pisze:śliczna łapulka..
Effy. pisze:Śliczny pyszczek
Ameba pisze:Jaki on ma fajny ten zadek, wycieniowaną ma lepiej sierść na dupce niż ja włosy
A czemu to?Ameba pisze:Ciotka Ameba swoje dzieciaki ma, czterech chłopców, ale nie mam wątku
Dokładnie, kompletnie nie rozumiem ludzi, którym świnki się nudzą, więc je oddają, lub co gorsza, gdzieś porzucają... Z każdym dniem kocha się je coraz mocniej, aż w końcu bardziej się nie da... I nadchodzi mania świnkowa.
Znów leżakujemy, tym razem pod polarowym kocykiem, bo wieczory już chłodne.

-
Ameba
- Kontakt:
Jakoś się zbieram by założyć wątek Moim świnkom , ale jakoś się zebrać nie umiem.A Gabryś no jak zwykle cudowny
, tak słodko śpi
wyluzowana szczęśliwa świnka.
-
Libra20
Fajny z Niego chłopak
Myślę że moja Pysia by go
Nie wygląda na swoje latka, oby miał ich jak najwięcej!
Swoją drogą jak bym tak moją Tośkę spróbowała koło mordki pomiziać to bym bez paluchów została
Swoją drogą jak bym tak moją Tośkę spróbowała koło mordki pomiziać to bym bez paluchów została
-
Ameba
- Kontakt:
Halo co tam u przystojniaka słychać?Ciotka się stęskniła