Ja też !!!-czekam na kuriera, ale nie wiem czy dziś uda mi sie zmontować, bo pan "spec" nie wie czy czas znajdzieanuleczka pisze:nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć efekt końcowy i zadowolone pysie prosiaczków![]()

Moderator: pastuszek
Ja też !!!-czekam na kuriera, ale nie wiem czy dziś uda mi sie zmontować, bo pan "spec" nie wie czy czas znajdzieanuleczka pisze:nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć efekt końcowy i zadowolone pysie prosiaczków![]()
ja bym chyba tego speca za " porty " przyciągnęła, żeby zamontowałjolka pisze:Ja też !!!-czekam na kuriera, ale nie wiem czy dziś uda mi sie zmontować, bo pan "spec" nie wie czy czas znajdzieanuleczka pisze:nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć efekt końcowy i zadowolone pysie prosiaczków![]()
a jęczałam mu pół godziny w telefonieanuleczka pisze:ja bym chyba tego speca za " porty " przyciągnęła, żeby zamontowałjolka pisze:Ja też !!!-czekam na kuriera, ale nie wiem czy dziś uda mi sie zmontować, bo pan "spec" nie wie czy czas znajdzieanuleczka pisze:nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć efekt końcowy i zadowolone pysie prosiaczków![]()
doszła, ale pan monter nie przyszedłanuleczka pisze:i jak, i jak ? zagroda doszła?