Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Pieszczoch i Alvin już razem :)

Post autor: Assia_B »

Foggy, tylko nie powtarzaj tego nagłos, że jest kulką z nogami i pyszczkiem, bo będzie mu przykro... ;)

Ja też się cieszę, że są szczęśliwi, że udaje mi się zrobić zdjęcia, na których mają szczęśliwe oczka :) Chcę, by tak było tak długo jak z nami będą!

Wstawiłam sobie ich zdjęcie na tapetę w pracy, a mój kolega "co to za wiewiórka?" :laugh: Nie bez powodu nazywa się Alvin :P Jak "Alvin i wiewiórki"!

Dziś przyszedł transporter. Jupi! Ale jest u mamy, bo u mnie kurier nikogo by nie zastał, szczególnie w tym tygodniu kiedy mam tonę nadgodzin.. Wyszłam z domu o 7.30, wróciłam o 18... Uff... Jeszcze sprzątanie klatki...
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ja też mam na tapecie na laptopie i telefonie moje kochane zwierzaki :D a dzisiaj zagospodarowałam im ramkę na zdjęcia i teraz mogę sobie patrzeć kiedy tylko najdzie mnie ochota :D chociaż na nie na żywo patrzy się najlepiej :D
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

A ja mam na tapecie całe moje stado; 3 świnie i kota :lol: więc ludzie też się dziwią :roll:
Jak tak patrzę, jak cudownie się dogadali to przypominam sobie twoją panikę :laugh: "Co będzie jak się nie dogadają?" "Przecież Pieszczoch zawsze był sam" ...itd. I tak myślę, że zachowywałam się tak samo, aż trudno uwierzyć, że moja "aspołeczna" świnia ma 2 koleżanki, a jedynak Pieszczoch współlokatora.... :buzki:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Fakt - zupełnie niepotrzebnie panikowałam :D
Zaffiro

Haha a ja jeszcze panikuje :laugh:
Assia_B

To nie panikuj :D Wszystko będzie dobrze! - Teraz taka mądra jestem :D
Zaffiro

No cóż, każdy kto chce mieć więcej niż jedna świnkę musi przeżyć troszkę stresu ;) nie ma tak łatwo :D ale najważniejsze, że warto dla widoku szczęśliwych, a już nie samotnych świnek ;)
Assia_B

Maluchy właśnie gonią się po pokoju :) Wesoło z nimi jak są w dwójkę! Wstawiłabym zdjęcia nowe, ale nawet nie mam kiedy zrobić :( Pierwszy tydzień miesiąca mam zawsze masakrę w pracy... Siedzę od 8 do 19... Czasem chwile krócej, a czasem dłużej :(

Obiecuje, że w weekend nadrobię!

Teraz idę trochę z nimi posiedzieć, żeby nie zapomnieli jak wyglądam...
Awatar użytkownika
joaś
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: joaś »

Noooo, i wymiziaj brykaczy :)
Ja myślę, że świnki rozumieją, że Duzi muszą pracować... żeby zarobić na świńskie jedzenie :szczerbaty:
Zaffiro

Mizianko również ode mnie :D :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”