Moderator: pastuszek
Kopa siana do kuwetyMaja1983 pisze:Jak nauczyłyście świnki korzystania z kuwetki?
To podobnie jak moje, wychowane świniaczki hahahaCocoChanell pisze:moja Czika tez na nowo nauczyła sie czystosci i zalatwia do kuwety, ale boby sa wszedzie :p siano i pokarm nosi na swoja luksusowa kanapkewszystkiego pelno ale nie mokro
A weź... on cały czas woła jeść, ciągle! Szuranie klapkami usłyszy i od razu wrzeszczy, w nocy się przekręcę na łóżku i już myśli, że pora jeść. Rozpieściłam goMaja1983 pisze:Rośnie jak na drożdżachdogadzasz mu zapewne
Dostawał karmę CC, nie chciała przechodzić przez strzykawkę, więc wkładałam do mikrofalówki na 10 sekund i robiła się fajna papka. On ogólnie miał apetyt, ale nie mógł chodzić przez ten paraliż. Miał też problem z jedzeniem suchej karmy, ale warzywa wcinał. Był chętny do współpracy, nie musiałam go karmić na siłę, sam się rwał do strzykawki i wiedział, że zaraz będzie amciuNejvii pisze:A mnie ciekawi jaką dietę zastosowałaś dla Lakusia, że tak szybko przybrał na wadze?