ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

odeta89

Re: ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Post autor: odeta89 »

Dostałam telefon, że wybudził się ładnie, nawet już wysikał i jest zbulwersowany zamachem na jego męskość, cały czas gada i nienawidzi zastrzyków.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ale super, że już po wszystkim ;) teraz tylko trzeba go rozpieszczać a szybko dojdzie do siebie ;)
odeta89

Zdrów i (prawie :szczerbaty: ) cały. Mamy obstawę farmakologiczną, nawet jeden zastrzyk na czarną godzinę. Będzie wojna, bo George ma inny plany zwykle, jak przychodzi czas zastrzyku. Na razie jeszcze dziś bez mokrego, a od jutro futrowanie. Oczywiście suche i siano wcina... Tylko zastanawia się, czemu na dole wygląda jak bombka choinkowa...
UWAGA: Panienki o słabych nerwach radzę nie oglądać :szczerbaty:

Obrazek

a oto George, młokosik już. chciałam go mieć przez noc osobno, ale jak zobaczył chłopaków to już koniec, lament, płacz no i poszedł do nich. a, że u Pani dr siusiał i bobczył, poza tym ładnie je, to dostał pozwolenie :D
(klatka wygląda jak opryskana moczem, ale to nie prawda, jesteśmy przed jutrzejszym myciem)
Obrazek

podrostek Mikrus, mój pieszczoszek
Obrazek

miłość życia większości ludzi, która miała z nim styczność - Marek (który na zdjęciu robi masę)
Obrazek

no i mam filmik https://www.youtube.com/watch?v=3EqF6qD ... e=youtu.be
ANYA

Post autor: ANYA »

Jakie grzeczne te Twoje swinie.
Szew wyglada okropnie :sadness:
odeta89

Dr Ania uprzedzała, że nie stawia na ładne tylko skuteczne, dlatego jest więcej supełków, są dłuższe nici żeby w razie zaintesowania wolniej je rozwałał. Zobaczymy jak rano będzie, bo póki co jest bez skarpety, klosza i innych wynalazków. Wygląda na zdjęciu dramatyczniej niż jest w rzeczywistości ;)
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Rzeczywiście nie wygląda to zbyt ciekawie :(
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Gdzie się podział mój maleńki George? :shock: Przecież to już duży proś!
Hmmm bezjajeczny....czaję się na niego...Obrazek
odeta89 pisze:miłość życia większości ludzi, która miała z nim styczność - Marek (który na zdjęciu robi masę)
Obrazek
Kocham Marasa! :buzki: Uwielbiam go! Tak chętnie przybiega do kratek i to nie za jedzeniem tylko za pieszczotami!
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
odeta89

wiecie, cięcie cięciem, ale ważna jest opieka pooperacyjna: sprawdzanie czy siku, bobki - tu na szczęście bez problemu, później 50 razy sprawdzanie czy są wszystkie szwy, czy nie idzie zakażenie (mam na zaś taki turbo zastrzyk sterydowy), czy goi się, podaż leków przez kolejne 7 dni (zastrzyki), probiotyk, sprawdzanie czy apetyt dobry, wymiana seni, zastanawianie się czy ma siedzieć z chłopakami, czy sam (jak siedział samemu to była apatyczny i wpierdzielał kratki, więc wsadziłam go do chłopaków), w nocy sprawdzanie czy żyje, czy szwy są... kwiatków mnóstwo, a ten ogród trzeba ogarniać.
ale teraz każdą świnie męską na DS będę kastrować i święty spokój ;) tylko to Marasa ominie, bo nie wiemy ile ta kulka ma lat i to za duże ryzyko.

uprzedzając pytania: George był robiony na narkozie dożylnej.

Dzima, ja tam nie widzę, że George coś się zmienił od przyjazdu :D no dobra, może trochę urósł :102:
lubię

Post autor: lubię »

Auć, mnie boli jak na niego patrzę... Ale ważne, że skuteczne. Chociaż dziwi mnie, że te długie nitki go nie prowokują, ale może po prostu ma ważniejsze sprawy na głowie (kurde, widzieliście gdzieś moje jaja? Chyba w innych spodniach zostawiłem...) Szybko się zagoi :ok:
odeta89

Gdyby nie jego tyłek i moment zastrzyków to serio nie widać, że ma 6 szwów na zadku i miał w piątek zabieg.
Z racji, że Wrocław zbliża się wielkimi krokami, kupiłam chłopakom nowy transporter :love: http://media.mediazs.com/bilder/transpo ... copy_3.jpg podoba mi się, że masz aż 57 cm długości, bo świnie rosną i tyją :D
poza tym chłopacy dostaną kulę ze smakołykami i takie tam :102:
Zablokowany

Wróć do „In Memoriam”