★ Markiza, teraz Mania, w DS z futrzatymi koleżankami ★
Moderator: silje
★ Markiza, teraz Mania, w DS z futrzatymi koleżankami ★
Imię: Markiza
Adopcyjne numerki świnek: 508
Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo: Bydgoszcz, odeta89
Historia zwierzęcia, przebyte choroby: prosiak oddany z powodu "dziecko znudziło się prezentem"
Stan adopcji: wolna ,
Wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do adopcji do innej samicy i po osiągnięciu 700 g z racji, że skinny są bardzo wrażliwymi świnkami adopcja wyłączenie do miasta z dobrym połączeniem lub jeśli DS wyrazi możliwość osobistego odbioru Markizy
Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW, email: kasia.drozdowska89@gmail.com
Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: ja
Dziewczynka-świeżynka w moim domu. Wystraszona, ale nie przesadnie. Jest kochana, lubi ciepłe norki i legowiska. Jako golaska wymaga specjalnego traktowania pluszem i ciepłem Na razie wybredna jeśli chodzi o pokarm suchy, ale chętnie wcina wszystko co mokre i chrupiące.
Pochodzi z parszywej pseudo, co widać po sterczących uszach, wielu kolorach oraz niskiej masie. Byliśmy dzisiaj u weterynarza, palpacyjnie i osłuchowo jest okej, ale trzeba obserwować, jak będzie przybierać na wadze, bo na razie słabo jej idzie.
Zapraszam zainteresowanych, proszę zwrócić uwagę na informacje dotyczące adopcji.
Ostatnio zmieniony 05 lis 2014, 17:31 przez odeta89, łącznie zmieniany 3 razy.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: ★ Markiza - czekoladowa golaska [Bydgoszcz] ★
Słoneczko czekoladowe. Albo słonecznik w tej norce
Uszka dodają jej jeszcze wdzięku.
Uszka dodają jej jeszcze wdzięku.
Witam.
Jestem tu nowa, dostałam linka do wątku Markizy na FB , chciałabym się dowiedzieć, jak ją mogę adoptować. Kilka słów o mnie - Ja jestem z Krakowa, mam dwie dziewczynki rozetki - klatka 120, bardzo łagodne. oprócz tego mam osobno 4 chłopaków,mieszkają po dwóch w klatkach 100, jednego Baldwina adoptowanego z MyLove od Pani Magdaleny Pachli a reszta to peruwianki, także doświadczenie ze świnkami mam spore.
Pozdrawiam Kasia
Jestem tu nowa, dostałam linka do wątku Markizy na FB , chciałabym się dowiedzieć, jak ją mogę adoptować. Kilka słów o mnie - Ja jestem z Krakowa, mam dwie dziewczynki rozetki - klatka 120, bardzo łagodne. oprócz tego mam osobno 4 chłopaków,mieszkają po dwóch w klatkach 100, jednego Baldwina adoptowanego z MyLove od Pani Magdaleny Pachli a reszta to peruwianki, także doświadczenie ze świnkami mam spore.
Pozdrawiam Kasia
Mili Państwo, wyjeżdżam. Wszystkim zainteresowanym odpowiem najpóźniej w niedzielę, zarówno mailowo jak i pw.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
BARDZO PROSZĘ o aktualizowanie wątku adopcyjnego! Można to zrobić, wchodząc tutaj. Dziękuję.
Moi Drodzy,
Markiza nadal wolna. Powtarzam: do innej samiczki i transport w duże miasta, a najlepiej osobiście! Takiemu golasowi jest już bardzo zimno, na takie wycieczki.
Markiza nadal wolna. Powtarzam: do innej samiczki i transport w duże miasta, a najlepiej osobiście! Takiemu golasowi jest już bardzo zimno, na takie wycieczki.
"Markiza" pasowałaby do grona moich ciasteczkowych potworzyc. Hym, hym, hym... pogadam z TŻetem co on na to...
Re: ★ Markiza - czekoladowa golaska szuka koleżanki[Bydgoszc
Byłyśmy dzisiaj u dr Ani na przeglądzie. Dziewczynka na oko zdrowa, osłuchowo i palpacyjnie też. ALE.... mało przybiera na wadze. Waży ledwie 516 g, więc jest bardzo malutka, a wiadomo, że łysole lubią być pulchniutkie. Będziemy obserwować
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: ★ Markiza - czekoladowa golaska szuka koleżanki[Bydgoszc
ojej... ale cudna
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020