Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Pieszczoch i Alvin już razem :)

Post autor: sosnowa »

Ale puchate przytulasy! Pieszczoch ma wyjątkowo trafnie dobrane imię! A Alvina, jak był jeszcze malutkim dziczkiem trzymałam na rękach! Naprawdę wyglądał jak maciupeńki dzik :love:
Teraz to już mini-odyniec!
Trzymamy!
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

No pisz jak chłopcy?! Kwikają do siebie? Pieszczoch zazdrosny? :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Pieszczoch jest mega zazdrosny... Nie sądziłam, że świnka może być tak zazdrosna... Kwiczą, więc położyliśmy je razem na kanapie z nami... Alvin robi podchody, chce się bawić, gonić, a Pieszczoch odwraca się tyłkiem, albo... wchodzi mi na kolana, co kończy się smutnym wzrokiem Alvina... Nie były ze sobą długo, bo nadal nie mamy winików Pieszczocha, więc woleliśmy nie ryzykowac kontaktu Alvina z jego bobkami...

Kiedy Alvin przytulił się do moich nóg na kanapie, Pieszczoch zaczął go odpychać i zajmować jego miejsce lub wchodzić na mnie jakby chciał powiedzieć "to moja Duża"... Eh.. Mam nadzieję, że Pieszczoch zainteresuje się kolegą... Dziś rano sterczał pod jego klatką i obwąchiwali się więc może będzie lepiej... Najważniejsze - nie gryzą się!
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Zazdrość jest. :roll: ale może zrozumie, że razem z kolegą więcej osiągnie-więcej pieszczoch, więcej jedzenia, więcej wybiegów... :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

P.S. Nie ma kokcydów w bobkach Pieszczocha!!! Można łączyć świnie :D - własnie dzwoniłam do weta :)
Awatar użytkownika
joaś
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: joaś »

Na cześć zdrowych bobów hip-hip-hurrraaaaaa! :lol:

Pieszczoch jest przyzwyczajony, że ma swoją Dużą tylko dla siebie, a nie odkrył jeszcze, jakie to fajne mieć też kumpla do brykania (bo jakoś nie podejrzewam, że brykasz razem z nim... :szczerbaty: ) Teraz potrzeba trochę cierpliwości i czasu i będziesz mieć dwa szczęśliwe świństwa :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Świnie łączcie się! :yahoo: :yahoo:
joaś pisze:bo jakoś nie podejrzewam, że brykasz razem z nim... :szczerbaty: )
Ha ha ha :rotfl: Chyba też go nie dominujesz? :rotfl:
Pyrka
Assia_B

On dominuje mnie :szczerbaty: Ma wszystko czego pieszczochowa dusza zapragnie :szczerbaty: Jak go nie kochać? :P
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

super :jupi: no to do dzieła, niech przyjaźń kwitnie :yahoo:
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

Asiu, bo z Pieszczocha to taki drugi Rambuś, ma w duszy inne świnki :lol: Najważniejszy jest człowiek :D
Owszem Rambo mieszka z kolegą, na wybiegu namiętnie liże uszy innym świnkom, ale to tak z grzeczności, bo on i tak woli człowieka :D Jak tylko zobaczyłam Pieszczocha, to czułam, że z niego taki sam egzemplarz ;) :lol:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”