Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka
Ja tam na świnkach się nie bardzo może znam ale miałam kilka operacji i kołnierzyki używane były przy psach, nie spotkałam się żeby żadnego nie interesowały szwy szczególnie rana która się goi swędzi no i wiadomo ząbki w ruch, może u świnek sprawa ma się różnie ale Filip to kombinator, kręcił się że niby gniazdko sobie układa .... byle by sięgnąć do dupki. Więc u nas kołnierz musi być. Kupiłam szpinak dla Kofisi na układ kostny
+ tunel dla kota w Netto za 12 zł a na jego końcu sa dwie wiszące piłeczki i świnki mają radochę
+ legowisko / mata duże dla psów za 40 zł środek żółty boki w panterkę fajne i nie drogie. i jakby to powiedzieć . . . na tabletki na gardło już nie starczyło 
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Gustowny kołnierz, a krawata nie było?
A fotki będą? albo nakręć film jak szaleją w tunelu. Długi ten tunel? Sztywny?
Ha ha ha znam ten zakupowy bólNatasza pisze: i jakby to powiedzieć . . . na tabletki na gardło już nie starczyło
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Natasza
- Kontakt:
Dzima - średnica 24,5 x 54 cm, z poliestru , podobne w Achuan byty za 35 zł a tu taka niespodzianka
no to biore !
A co do tego kołnierza to dziwne skoro to zależy od zwierzątka bo skoro wet nie zna zwierzaka , to równie dobrze w drodze do domu może je rozgryźć siedząc w transporterze, ja uważam moim skromnym , niekoniecznie znającym się zdaniem
że należy zabezpieczyć przed ewentualnym dobraniem się do szwów , no ale co wet to inaczej.
A co do tego kołnierza to dziwne skoro to zależy od zwierzątka bo skoro wet nie zna zwierzaka , to równie dobrze w drodze do domu może je rozgryźć siedząc w transporterze, ja uważam moim skromnym , niekoniecznie znającym się zdaniem
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
-
Zaffiro
Ja mam takie samo zdanie co ty Nataszko więc będę mocno obstawać za kołnierzem
Będę spokojniejsza 
- Natasza
- Kontakt:
patrząc na fifa wolałabym dmuchać na zimne
fisiek leży na termoforku ze mną w łózku i giziamy po dupci 
-
anuleczka
Nataszko a jak to wygląda z perspektywy samej rany? tak jak u psa czy jakoś mniej widoczneNatasza pisze:patrząc na fifa wolałabym dmuchać na zimnefisiek leży na termoforku ze mną w łózku i giziamy po dupci
- Dzima
- Kontakt:
Teraz i tak musi czekać chyba 6 tygodni zanim trafi do reszty rodziny. Przed grudniem będziesz miała całą szczęśliwą rodzinkę w jednej wielkiej klatce 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
anuleczka
... ale z tej Nataszki to szczęściaraDzima pisze: Przed grudniem będziesz miała całą szczęśliwą rodzinkę w jednej wielkiej klatce
- Dzima
- Kontakt:
Ekhm...w kołnierzuanuleczka pisze: a Filip to w czepku urodzony
Pyrka
Za TM
Za TM