"czysty" ?

Pieścidupka 2 https://www.youtube.com/watch?v=ecoz7Uf ... e=youtu.be
Moderator: pastuszek

byle by "ciumkaj ciumkaj szybciej i mocniej i nie przestawaj" świnia mną rządzi
 byle by "ciumkaj ciumkaj szybciej i mocniej i nie przestawaj" świnia mną rządzi  

świńskiej przestrzeni.
  świńskiej przestrzeni.  gdzieś kiedyś przeczytałam takie motto życiowe
 gdzieś kiedyś przeczytałam takie motto życiowe   

Ja moje też w ten sam sposób głaszcze, czyli całą ręką. Wszystkie to uwielbiają. Ta ściana kapitalnie wygląda
 Ja moje też w ten sam sposób głaszcze, czyli całą ręką. Wszystkie to uwielbiają. Ta ściana kapitalnie wygląda  Masz Nataszko wielkie serce i widać kochasz je strasznie
  Masz Nataszko wielkie serce i widać kochasz je strasznie  
 idę ogarnąc pokój bo gdzies muszę upachac te 20 kg siana a będzie koło 13.
 idę ogarnąc pokój bo gdzies muszę upachac te 20 kg siana a będzie koło 13.   tylko  gdzie jak nie mam miejsca , chyba trzeba pozbyc się szafy.Ten P. Robert to złoty człowiek, zamówiłam 20 kg siana + gałązek 800 g a ten i tak policzył mi 60 zł a ja według moich kalkulacji 60+gałązki=68 zł to przelałam 70 zł bo myślałam , ze się pomylił. Ale dyszka będzie na marchewy dla zwierzaków bo P. Robert ma niezłe stadko więc smacznego krówki i inne
 tylko  gdzie jak nie mam miejsca , chyba trzeba pozbyc się szafy.Ten P. Robert to złoty człowiek, zamówiłam 20 kg siana + gałązek 800 g a ten i tak policzył mi 60 zł a ja według moich kalkulacji 60+gałązki=68 zł to przelałam 70 zł bo myślałam , ze się pomylił. Ale dyszka będzie na marchewy dla zwierzaków bo P. Robert ma niezłe stadko więc smacznego krówki i inne   
  z tymi babami i moją kiero
 z tymi babami i moją kiero  
 u Bobiego też takie oznaki zadowolenia zauważyłam
 u Bobiego też takie oznaki zadowolenia zauważyłam 

A któraś dziewczynka lubi mizianie po dupce po tatuśku?

szybko zasypiają na rękach
 szybko zasypiają na rękach   ale póki co skupiam się na Fiśku bo jest sam
 ale póki co skupiam się na Fiśku bo jest sam