PS wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Jaka cudna ekipa jest w kalendarzu na sierpień 
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
O ludzie, następna akrobatka... jakim cudem ona tak leży?
Nigdy mnie to nie przestanie dziwić!
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
-
Farizah
Jaka geenialna klatka! ło matko kradnę zdjęcie i będe pokazywać mojemu Małżowi!Dzima pisze:To znowu kilka słów co tam u mojej watahyJa wypoczywam po intensywnym weekendzie, wyszłam w sobotę-wróciłam w poniedziałek
. A dziewczyny jakoś przeżyły... Wiktor je karmił i pieścił, ale tak średnio, a raczej wcale nie sprzątał...Ale nieważne dziś przyszło wszystko! Polipropylen i żwirek, skoczyłam po ładną matę i jakieś żarciowe nowości.
Po wysypaniu żwirkiem (zeszło 15kg)
-
Assia_B
Nie zauważyłam, że miałaś urodziny
Wszystkiego najlepszego!
Ja też musze Pieszczochowi pazurki obciąć... Ale nie mam sumienia znów go stresowac.. Już wystarczy, ze nie lubi mnie za leki
Ja też musze Pieszczochowi pazurki obciąć... Ale nie mam sumienia znów go stresowac.. Już wystarczy, ze nie lubi mnie za leki
-
zagli
Ale masz fajną klatkę
Bardzo mi się podoba!
A w ogóle... Spóźnione, ale szczerze życzenia urodzinowe!

A w ogóle... Spóźnione, ale szczerze życzenia urodzinowe!
-
odeta89
prawie 18 godzina, Dzimy jeszcze nie ma ... pewnie kac morderca 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dzięki za życzenia
Niestety (albo stety) żaden kac...
jutro do buuuudy! Coś czuję, że ta nauka w weekendy nie jest dla mnie
Na pewno będę świętować przy pierwszym wolnym weekendzie
A co u dziewczyn?... kłopoty w raju...Szkatule totalnie odbiło i goni Zulę (najczęściej nad ranem
) Nie mam pomysłu o co może jej chodzić, legowisk i tuneli mają dużo i stąd jej raczej nie przegania, od miski też nie, często tak po prostu jak ona chce przejść obok lub siedzi Szkatule na drodze. A Szkatuła to wredna i cwana bestia, która wie, że źle robi, bo jak krzyknę "Szkatuuuła!" to przestaje gonić tylko siada i zgrzyta zębami
Śmiem sądzić, że takim zachowaniem zafundowała swojej ekipie poniedziałkową kąpiel
A co u dziewczyn?... kłopoty w raju...Szkatule totalnie odbiło i goni Zulę (najczęściej nad ranem
) Nie mam pomysłu o co może jej chodzić, legowisk i tuneli mają dużo i stąd jej raczej nie przegania, od miski też nie, często tak po prostu jak ona chce przejść obok lub siedzi Szkatule na drodze. A Szkatuła to wredna i cwana bestia, która wie, że źle robi, bo jak krzyknę "Szkatuuuła!" to przestaje gonić tylko siada i zgrzyta zębami Śmiem sądzić, że takim zachowaniem zafundowała swojej ekipie poniedziałkową kąpiel

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
. A dziewczyny jakoś przeżyły... Wiktor je karmił i pieścił, ale tak średnio, a raczej wcale nie sprzątał...Ale nieważne dziś przyszło wszystko! Polipropylen i żwirek, skoczyłam po ładną matę i jakieś żarciowe nowości.
)