skoro lubi pozostałe świnki to nie jest źle. Myślę, że jak zobaczy zgode w stadzie to przejdzie jej złość. Niestety tak już jest z tymi mamami
  skoro lubi pozostałe świnki to nie jest źle. Myślę, że jak zobaczy zgode w stadzie to przejdzie jej złość. Niestety tak już jest z tymi mamami   lubimy panikować jak coś nie jest po naszej myśli
 lubimy panikować jak coś nie jest po naszej myśli  
Moderator: pastuszek
 skoro lubi pozostałe świnki to nie jest źle. Myślę, że jak zobaczy zgode w stadzie to przejdzie jej złość. Niestety tak już jest z tymi mamami
  skoro lubi pozostałe świnki to nie jest źle. Myślę, że jak zobaczy zgode w stadzie to przejdzie jej złość. Niestety tak już jest z tymi mamami   lubimy panikować jak coś nie jest po naszej myśli
 lubimy panikować jak coś nie jest po naszej myśli  
 Piękne to Twoje stado!
  Piękne to Twoje stado!moje kolezanki to samo mówią- Chantal w piżamcejoaś pisze:Jasia wygląda jakby była czarna, tylko w różowym ubrankuPiękne to Twoje stado!

), ze dominuje w stadzie Zuzanna
 ), ze dominuje w stadzie Zuzanna  - porcella, pucka- jednak nie Myszka!!!
 - porcella, pucka- jednak nie Myszka!!! 

W dalszym ciągu dziewczyny mało ją toleruja, gonią, ale mała ucieka, zajada i.. przybiera na wadze
  W dalszym ciągu dziewczyny mało ją toleruja, gonią, ale mała ucieka, zajada i.. przybiera na wadze