Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- effcien
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Ja kiedyś zapchałam odkurzacz, rurę konkretnie, kulfonem z siana, sierści i bobków. Korek zrobił się mniej więcej na środku, więc nijak nie mogłam go wydostać. Co zrobiłam? Wzięłam stary kabel od Internetu (serio, monter przy wymianie modemu zostawił nam stary kabel
), który ma dobre 5 metrów i wepchnęłam go do rury. Wszystko elegancko przetkał. 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Łapcie fotki póki gorące
Trzeba sprawdzić; przyjaciel czy wróg

Za szybkie na mój aparat..

Zula w natarciu i niczego nieświadomy Maniek

Oblężenie trwa

Loczek

Ciemna strona Zuli

Zajęcia grupowe-jedzenie

Trzeba sprawdzić; przyjaciel czy wróg
Za szybkie na mój aparat..
Zula w natarciu i niczego nieświadomy Maniek
Oblężenie trwa
Loczek
Ciemna strona Zuli
Zajęcia grupowe-jedzenie
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
O matko jak ona leży
Widzę, że Maniek zajął miejsce na podłodze i nawet biegające po nim świnie nie są w stanie go ruszyć
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Tylko Szkatuła tak leży, pozostałe od razu się przekręcają. Zula i Żyleta mają ruje, a Szkatule odbiło i przepędza Zulę jak ją widzi za blisko
Żyleta właśnie bawi się kulą-smakulą! Sama załapała o co chodzi
a Zula nie łapie tylko próbuje zjeść kulę 
Żyleta właśnie bawi się kulą-smakulą! Sama załapała o co chodzi
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
anuleczka
jak w przysłowiu " jeden za wszystkich, wszyscy za jednego "
Maniek woli nie odstawać od grupy 
- effcien
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Dzima, nie martw się. Naszym wredotom od czasu do czasu musi odpalić. Kilka dni temu Jadźka zaczęła robić grzechotnika na Gabrysię (ostatni raz robiła to w marcu!), od razu dostała w bok ze spryskiwacza. Naburczała na mnie, ale incydent się nie powtórzył. 
-
karpatka
U mnie Wiewiórek tak leży i udaje zwłoki. Rozwiera paszczu, wywala gały i mam nawet wrażenie, że jakieś gazy puszcza, bo pachnie jakby się zaczął rozkładać. Za każdym razem. Każdym. Serio. 
Poza tym pozostaję wierną fanką Mańka, którego w mojej głowie ochrzciłam Sylwestrem, choć ostatnio mi alergolog udowodnił, że koty powinnam omijać szerokim łukiem.
Poza tym pozostaję wierną fanką Mańka, którego w mojej głowie ochrzciłam Sylwestrem, choć ostatnio mi alergolog udowodnił, że koty powinnam omijać szerokim łukiem.
- grzegorz
- Miejscowość: Mikołów
- Kontakt:
O, widzę że mój sposób zadziałał także na Szkatułę!
U Chrupki nie przeszedłby tylko brak zielonego. Jak zje wszystko co jest do zjedzenia, to od razu przekręca się albo próbuje mnie ugryźć
U Chrupki nie przeszedłby tylko brak zielonego. Jak zje wszystko co jest do zjedzenia, to od razu przekręca się albo próbuje mnie ugryźć
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2014, 9:35 przez grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wątek Toffi, Natki i Szyszki: viewtopic.php?f=55&t=1829
Za TM
Chrupka, Strzałek, Łatka, Lusia, Trufla i Panda
Za TM
Chrupka, Strzałek, Łatka, Lusia, Trufla i Panda
-
Foggy
Szkatuła nieruchoma
Wypróbuję ten sposób przy następnej serii salonu piękności, ale coś ciężko widzę, żeby moje wariaty się nie rzucały (z wyjątkiem Kakusia, n podobno lubi na pleckach, ale to będzie pierwszy raz...
)
Wypróbuję ten sposób przy następnej serii salonu piękności, ale coś ciężko widzę, żeby moje wariaty się nie rzucały (z wyjątkiem Kakusia, n podobno lubi na pleckach, ale to będzie pierwszy raz...
-
ANYA
Dzima to zanim pojade z Lewisem do weta na obciecie pazurow to tez sprobuje tej pozycji. Na plecy i lapki do gory prosze