Nataszka może jutro wyśle mi jakieś nowe zdjęcia maleństw, to zaraz wrzucę na profil. Nie wiem, kiedy wróciMaja1983 pisze:Haha i gitsprawa załatwiona
prześlij proszę pozdrowienia Nataszce
a kiedy do nas wróci?
Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
anuleczka
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
-
Foggy
Aniu, dostałaś zdjęcia? Bo jeśli nie, to ja mogę wrzucić, bo już widziałam te cuda łyse!

-
anuleczka
no jasne, że wrzucajFoggy pisze:Aniu, dostałaś zdjęcia? Bo jeśli nie, to ja mogę wrzucić, bo już widziałam te cuda łyse!
EDIT :
Teraz przeglądałam poczte i oglądałam zdjęcia maluszków od Nataszki wysłała mi mase zdjęć. Póżniej dołoże na stronke. Cudne sąąąąąąąąą
Majuś masz pozdrowienia od Nataszy. Specjalne i wyjątkowe
-
Zaffiro
Jakie one już duże
kochane maluszki
dziękuję za pozdrowienia
Przekaż Nataszce żeby do nas szybko wracała bo nie ma co się sugerować opinia innych, zwłaszcza, że jest tutaj wiele osób ktore tak samo jak ja oczekują jej powrotu
Zawsze najważniejsze w takich sytuacjach jest nasze własne sumienie, a nie bezpodstawne plotki... Grunt to się nie dać prowokować 
-
anuleczka
-
Foggy
Widziałam Kofinkowe mróweczki wczoraj na zdjęciach w pełnej krasie że tak powiem (od każdej strony
) i... miażdżą
Agatka schudła coś?
Więcej biega czy dietka była?
Agatka schudła coś?
-
anuleczka
chyba troche się wybredna robiFoggy pisze:
Agatka schudła coś?Więcej biega czy dietka była?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nie czaisz się jakąś Nataszową dziewuchę?
Aisha buntuje się przeciw tak marnym, wręcz szpitalnym racjom żywnościowym i zapowiada strajk głodowy
Aisha buntuje się przeciw tak marnym, wręcz szpitalnym racjom żywnościowym i zapowiada strajk głodowy
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
anuleczka
Nataszka chciała mi jedną podarowaćDzima pisze:Nie czaisz się jakąś Nataszową dziewuchę?![]()
![]()