... bo my mamy w sobie duuuuużo miłości do rozdania i wszystkim ona się udzielaFoggy pisze: Widzę, że szybciutko się oswaja
Toffi & Duduś [*]
Moderator: pastuszek
-
anuleczka
Re: Tofiś, Alfuś, Marshmallow oraz Lucky.
-
Foggy
anuleczka pisze:... bo my mamy w sobie duuuuużo miłości do rozdania i wszystkim ona się udzielaFoggy pisze: Widzę, że szybciutko się oswajazwierzakom szczególnie
W to nie wątpię! Każdy teraz by chciał być na miejscu Szczęściarza!
-
kleymore
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Kochani, dziękuję za tyle miłych słów
Dzisiaj postanowiłam połączyć chłopaków. Musiałam wziąć pod uwagę, że mały bardzo lgnie do starszaków i lepiej się przy nich czuje, jednak Alfik jest erotomanem i mógłby mu zrobić krzywdę. Charaktery swoich cudów znam, dlatego połączyłam je w pary. Spokojny Tofiś, który uwielbia leżakować i tylko tak egzystować został połączony z Lakim. Alfik erotoman z Marsem zboczuszkiem. Wszyscy są szczęśliwi. Mars może biegać po klatce i nie przejmować się, że zaraz wbiegnie na Tofisia, który go pogoni zębami. Alfik może sobie gonić do woli bo Mars odbiera to jako zabawę. Tofiś ma spokój i tuli, liże małego.
Wydaje mi sie, że Tofiś przez to, że był tatusiem ma pewne podejście do maluchów, ewidentnie opiekuje się Lakim. A co najśmieszniejsze - Lakuś ustawił sobie Tofisia.
Póki co takie połączenie pozostanie, jeżeli Lakuś podrośnie i zgrubnie - wtedy będę łączyła je w jednej klatce. Wiem, że łączenie przebiegnie pomyślnie, bo wszyscy dobrze przyjęli Lakusia, ale ze względu na Alfa nie mogłam ich połączyć w czwórkę, bo on nie ma pomyślunku, że ta czarna mała kulka to dzidziuś i wąchaniem tyłeczka można go przewrócić

Dzisiaj postanowiłam połączyć chłopaków. Musiałam wziąć pod uwagę, że mały bardzo lgnie do starszaków i lepiej się przy nich czuje, jednak Alfik jest erotomanem i mógłby mu zrobić krzywdę. Charaktery swoich cudów znam, dlatego połączyłam je w pary. Spokojny Tofiś, który uwielbia leżakować i tylko tak egzystować został połączony z Lakim. Alfik erotoman z Marsem zboczuszkiem. Wszyscy są szczęśliwi. Mars może biegać po klatce i nie przejmować się, że zaraz wbiegnie na Tofisia, który go pogoni zębami. Alfik może sobie gonić do woli bo Mars odbiera to jako zabawę. Tofiś ma spokój i tuli, liże małego.
Wydaje mi sie, że Tofiś przez to, że był tatusiem ma pewne podejście do maluchów, ewidentnie opiekuje się Lakim. A co najśmieszniejsze - Lakuś ustawił sobie Tofisia.
Póki co takie połączenie pozostanie, jeżeli Lakuś podrośnie i zgrubnie - wtedy będę łączyła je w jednej klatce. Wiem, że łączenie przebiegnie pomyślnie, bo wszyscy dobrze przyjęli Lakusia, ale ze względu na Alfa nie mogłam ich połączyć w czwórkę, bo on nie ma pomyślunku, że ta czarna mała kulka to dzidziuś i wąchaniem tyłeczka można go przewrócić

-
Foggy
Jednak Tofiś przy Luckym to... kawał świniaka

Haha, nie mam pytańAlfik erotoman z Marsem zboczuszkiem. Wszyscy są szczęśliwi.
-
Zaffiro
Niech Laki bierze przykład z Tofisia i niech rośnie zdrowo

-
anuleczka
kleymore mnie upoważniłaMaja1983 pisze:Niech Laki bierze przykład z Tofisia i niech rośnie zdrowo![]()
brzusio pomaludku rośnie

ale dalej jestem malutki karzełek

Chłopaki od razu się pokochali. Tofiś jest niesamowity, taki opiekuńczy dobry tatuś. Razem jedzą ,razem śpią, razem się liżą. Wszystko robią razem
-
Zaffiro
Och jak słodko
Laki zasłużył na takiego wspaniałego i oddanego przyjaciela

-
anuleczka
akurat teraz kleymore sprawdza prace domowe swoich uczniów, więc ja za nią odpisujeMaja1983 pisze:Och jak słodkoLaki zasłużył na takiego wspaniałego i oddanego przyjaciela
![]()
-
Foggy
To chyba najlepsza relacja jaka 'wyzwala' się podczas łączenie - tatusiowanie