Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Zaffiro

Re: Pieszczoch oczekuje Alvina :)

Post autor: Zaffiro »

i tak trzymać a na pewno dojdzie do siebie ;) :buzki:
Assia_B

Re: Pieszczoch oczekuje Alvina :)

Post autor: Assia_B »

Najgorsze jest to, że sucha dieta mu nie służy... Non stop łika za jakimś smakołykiem.. Aż się serce kraje... No, ale musimy wytrzymać... Dziś wieczorem druga dawka antybiotyku...
patrynia99

Re: Pieszczoch chory :(

Post autor: patrynia99 »

Pieszczoch jest prześliczny :love: Trzymam za zdrówko i za szybkie spotkanie z bratem :buzki:
Assia_B

Pieszczoch jest kochany... Tak bardzo cieszyliśmy się na braciszka...

Druga dawka już podana, jeszcze probiotyk za czas jakiś. Niestety Pieszczoszek stracił troche na wadze... Ale je sam, sianko znika, karma znika...
Majka745

Post autor: Majka745 »

No to trzymamy kciuki za zdrówko Pieszczosia :fingerscrossed: Mam nadzieję, że szybko spotka się z braciszkiem. ;)
Assia_B

Szkoda tylko, że Pieszczoch nie chce być dobrym pacjentem, jak widzi mnie ze strzykawką z lekiem to ucieka i chowa się w domku, ale mamy nadzieję, ze wszystko dobrze się skończy :) Będę informować, choć tak na prawdę to jakieś informacje będą za dwa tygodnie bo wtedy powtórka badań.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Niestety nie każda świnka grzecznie przyjmuje leki, ale jak trzeba to trzeba ;) zdrówko jest najważniejsze ;) :buzki:
atka1966

Post autor: atka1966 »

trzymamy :fingerscrossed: za zdrówko Pieszczoszka :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Pieszczoszku Pańcia na ciebie chucha i dmucha, a ty coś złapałeś? :nono: Zdrówka :fingerscrossed: bo kolega ma przyjechać....już się nie mogę doczekać filmów z łączenia, ja tak przeżywałam łączenia wręcz panikowałam :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Eh.. Przed chwilą dawaliśmy trzecią dawkę leku i Pieszczoch znów przed nami uciekał :( Ale w końcu się udało..
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”