Nowe
Ciężka sprawa- Bari jest szybki niczym chomik, a Filip- nieśmiały i ciągle próbuje się ukryć, lub się odwraca. Mój aparat nie może sprostać tak trudnym obiektom
Bari i Filip- zamieszkali w Olsztynie
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Bari i Filip- dwa młodziki [Sztum]- do adopcji
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Dziękuję za nowe zdjęcia, są wspaniałe - sama słodkość
Wreszcie się zarejestrowałam pod moim starym, dobrym nickiem. Przepraszam, że nie odpisałam jeszcze na Pani e-mail'a, ale nie miałam dostępu do internetu.
Jestem pewna, że to TE świnki - rodzina mówi już tylko o nich i nie wyobrażają sobie posiadania innych, skoro już tak przyzwyczaili się do wymawiania tych imion. Prawie codziennie musza wysłuchiwać moich newsów na temat sprawy chłopaków ; ) A więc rezerwuję Do końca września sprawa z remontem się rozwiążę (oczywiście postaramy się ją załatwić znacznie szybciej), mniej więcej wtedy kupię też klatkę. Znalazłam już jedną na allegro, ale niewykluczone, ze przez ten czas znajdzie się coś tańszego i równie dobrego na forum. Jestem osobą niepełnoletnią, dlatego rodzice będą pod wszystkim czuwać. Mam naprawdę farta, że takie świnki zostały. Na pewno będą mieć wątek w "Nasze świnki".
Pozdrawiam
Wreszcie się zarejestrowałam pod moim starym, dobrym nickiem. Przepraszam, że nie odpisałam jeszcze na Pani e-mail'a, ale nie miałam dostępu do internetu.
Jestem pewna, że to TE świnki - rodzina mówi już tylko o nich i nie wyobrażają sobie posiadania innych, skoro już tak przyzwyczaili się do wymawiania tych imion. Prawie codziennie musza wysłuchiwać moich newsów na temat sprawy chłopaków ; ) A więc rezerwuję Do końca września sprawa z remontem się rozwiążę (oczywiście postaramy się ją załatwić znacznie szybciej), mniej więcej wtedy kupię też klatkę. Znalazłam już jedną na allegro, ale niewykluczone, ze przez ten czas znajdzie się coś tańszego i równie dobrego na forum. Jestem osobą niepełnoletnią, dlatego rodzice będą pod wszystkim czuwać. Mam naprawdę farta, że takie świnki zostały. Na pewno będą mieć wątek w "Nasze świnki".
Pozdrawiam
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
No i świetna decyzja . Skoro to są na pewno TE świnki, to oczywiście nie ma na co czekać- robimy rezerwację
Witaj na forum . Tu wszyscy są na "ty"- i całe szczęście, tak rozmawia się łatwiej
Chłopaków już poinformowałam, że zamieszkają w Olszytnie. Jeszcze trochę poczekają, ale czas zleci szybko.
Witaj na forum . Tu wszyscy są na "ty"- i całe szczęście, tak rozmawia się łatwiej
Chłopaków już poinformowałam, że zamieszkają w Olszytnie. Jeszcze trochę poczekają, ale czas zleci szybko.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Re: Bari i Filip- dwa młodziki [Sztum]- rezerwacja
Nie mogę się doczekać ♥
I przepraszam, ale kiedy zobaczyłam pewne zdjęcie naszego modela, musiałam po prostu to zrobić:
Moje pierwsze skojarzenie
I przepraszam, ale kiedy zobaczyłam pewne zdjęcie naszego modela, musiałam po prostu to zrobić:
Moje pierwsze skojarzenie
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Rzeczywiście, świetne!
Powodzenia!
Powodzenia!
Super że jest szansa na domek dla chłopaków!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Bardzo dziękujemy Hawerowej za wizytę przedadopcyjną u KiteeKatt
Wynik- bardzo pozytywny .
Zaczynamy pomału pakować manatki.
Wynik- bardzo pozytywny .
Zaczynamy pomału pakować manatki.
Aż trudno mi uwierzyć, że wynik jest "bardzo pozytywny" - dostałam przecież zgodę na umieszczenie jednego z chłopaków na talerzu A wizyta faktycznie bardzo miła i teraz się śmieję, że tak się o nią bałam. Dziękuję!