Świnkowe życie Pieszczocha [*] i Alvina [*] oraz Dastiego
Moderator: pastuszek
Re: Pieszczoch oczekuje Alvina :)
Wiem, że to nienajlepszy pomysł, ale nie mam lepszego jeżeli Alvinka mają odebrać moi rodzice w czwartek... Akurat tak się złożyło, że nie ma mnie od czwartku do niedzieli... I nie mam jak tego zmienić
Moge też zostawić Pieszczocha 3 dni samego w domu, ale już lepiej jak będzie chyba u rodziców... Bo będą się nim opiekować i wyjmować na bieganie..

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Moim zdaniem to wykluczone, żeby Pieszczoch trzy dni siedział w transporterze. W dodatku w trakcie leczenia. Zestresowana świnka, to chora świnka.
Wymyślimy jakiś inny sposób, albo Wojtek przyjedzie za dwa czy trzy tygodnie, jak się trafi następna okazja, a Pieszczoch będzie zdrowy.
Assiu, nic na siłę, jedźcie spokojnie na to wesele, bawcie się szmpańsko, a świntuch najwyżej poczeka na kolege jeszcze parę dni.
Wymyślimy jakiś inny sposób, albo Wojtek przyjedzie za dwa czy trzy tygodnie, jak się trafi następna okazja, a Pieszczoch będzie zdrowy.
Assiu, nic na siłę, jedźcie spokojnie na to wesele, bawcie się szmpańsko, a świntuch najwyżej poczeka na kolege jeszcze parę dni.

Nie jedziemy na wesele, jedziemy organizować nasze wesele, które będzie za czas jakiś 
Jest mi przykro, że tak się poukładało, bo na prawdę robię co mogę
I tu wcale nie chodzi o to, że mam pretensje o to, ze transport jest akurat wtedy, chodzi mi o zrządzenie losu.. Taki przypadek...

Jest mi przykro, że tak się poukładało, bo na prawdę robię co mogę

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No, w każdym razie ważna uroczystość 
Nikt nie ma o nic pretensji - tak się czasem składa, że się nie składa
Pomyślimy.
Gorzej, że ten nalot z uszka nie schodzi obydwu chłopcom, pomimo smarowania imawerolem.

Nikt nie ma o nic pretensji - tak się czasem składa, że się nie składa

Pomyślimy.
Gorzej, że ten nalot z uszka nie schodzi obydwu chłopcom, pomimo smarowania imawerolem.
Oby wszystko się szybko wyjaśniło, chłopcy wyzdrowieli i mogli się spotkać za czas jakiś 
Dziękuję za pomoc i zrozumienie

Dziękuję za pomoc i zrozumienie

Na blablacar jest sporo transportów z Warszawy do Katowic, a nuż coś się znajdzie jak chłopcy wyzdrowieją, a Ty Asiu pozałatwiasz wszystkie swoje sprawy
Dobrze, że zajrzałam, bo w sprawie śląskiego wesela chętnie z Tobą porozmawiam, poradzę się
zaraz Ci PW naskrobię 

Dobrze, że zajrzałam, bo w sprawie śląskiego wesela chętnie z Tobą porozmawiam, poradzę się

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tak jak Ci odpisałam w WP, to nie będzie śląskie wesele
Dlatego też wyjeżdżamy na te pare dni, zeby zarezerwować salę, dj i fotografa - już mamy wybranych 
Jeszcze nie ustaliliśmy na co przeznaczymy nasze "kwiaty", ale mamy prawie dwa lata na myślenie, no ok 1,5 bo w zaproszeniach wypadałoby napisać
Trzymać kciuki za zdrowie chłopaków!

Jeszcze nie ustaliliśmy na co przeznaczymy nasze "kwiaty", ale mamy prawie dwa lata na myślenie, no ok 1,5 bo w zaproszeniach wypadałoby napisać

Trzymać kciuki za zdrowie chłopaków!
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt: