Toffi & Duduś [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

anuleczka

Re: Tofiś, Alfuś, Marshmallow oraz Lucky.

Post autor: anuleczka »

Foggy pisze: Widzę, że szybciutko się oswaja :buzki:
... bo my mamy w sobie duuuuużo miłości do rozdania i wszystkim ona się udziela :lol: zwierzakom szczególnie :laugh:
Foggy

Post autor: Foggy »

anuleczka pisze:
Foggy pisze: Widzę, że szybciutko się oswaja :buzki:
... bo my mamy w sobie duuuuużo miłości do rozdania i wszystkim ona się udziela :lol: zwierzakom szczególnie :laugh:

W to nie wątpię! Każdy teraz by chciał być na miejscu Szczęściarza!
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Miłość potrafi zdziałać cuda :D :love:
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

Kochani, dziękuję za tyle miłych słów :buzki:
Dzisiaj postanowiłam połączyć chłopaków. Musiałam wziąć pod uwagę, że mały bardzo lgnie do starszaków i lepiej się przy nich czuje, jednak Alfik jest erotomanem i mógłby mu zrobić krzywdę. Charaktery swoich cudów znam, dlatego połączyłam je w pary. Spokojny Tofiś, który uwielbia leżakować i tylko tak egzystować został połączony z Lakim. Alfik erotoman z Marsem zboczuszkiem. Wszyscy są szczęśliwi. Mars może biegać po klatce i nie przejmować się, że zaraz wbiegnie na Tofisia, który go pogoni zębami. Alfik może sobie gonić do woli bo Mars odbiera to jako zabawę. Tofiś ma spokój i tuli, liże małego.

Wydaje mi sie, że Tofiś przez to, że był tatusiem ma pewne podejście do maluchów, ewidentnie opiekuje się Lakim. A co najśmieszniejsze - Lakuś ustawił sobie Tofisia.

Póki co takie połączenie pozostanie, jeżeli Lakuś podrośnie i zgrubnie - wtedy będę łączyła je w jednej klatce. Wiem, że łączenie przebiegnie pomyślnie, bo wszyscy dobrze przyjęli Lakusia, ale ze względu na Alfa nie mogłam ich połączyć w czwórkę, bo on nie ma pomyślunku, że ta czarna mała kulka to dzidziuś i wąchaniem tyłeczka można go przewrócić

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Foggy

Jednak Tofiś przy Luckym to... kawał świniaka :shock: :love:
Alfik erotoman z Marsem zboczuszkiem. Wszyscy są szczęśliwi.
Haha, nie mam pytań :lol:
Zaffiro

Niech Laki bierze przykład z Tofisia i niech rośnie zdrowo ;) :buzki:
anuleczka

Maja1983 pisze:Niech Laki bierze przykład z Tofisia i niech rośnie zdrowo ;) :buzki:
kleymore mnie upoważniła :buzki:

brzusio pomaludku rośnie

Obrazek
ale dalej jestem malutki karzełek :love:
Obrazek
Obrazek
Chłopaki od razu się pokochali. Tofiś jest niesamowity, taki opiekuńczy dobry tatuś. Razem jedzą ,razem śpią, razem się liżą. Wszystko robią razem :love:
Zaffiro

Och jak słodko :love: Laki zasłużył na takiego wspaniałego i oddanego przyjaciela :D :love:
anuleczka

Maja1983 pisze:Och jak słodko :love: Laki zasłużył na takiego wspaniałego i oddanego przyjaciela :D :love:
akurat teraz kleymore sprawdza prace domowe swoich uczniów, więc ja za nią odpisuje :lol: Wczoraj postanowiliśmy dla dobra malutkiego połączyć go z którymś z baldwinów. Decyzja padła na Tofika, bo jest najspokojniejszy i najczulszy, i się nie zawiodłam. Od razu małego wziął pod swoją opiekę. Lakuś to dobry obserwator i szybko się uczy. Myślę, że będą dobrymi przyjaciółmi :love:
Foggy

To chyba najlepsza relacja jaka 'wyzwala' się podczas łączenie - tatusiowanie :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”