Wujas Funio i Maluchy - Funiek, Zefir i Trufel, Bysio[*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Funiek i Bysio
Fajny film. Pełen profesjonalizm
ale nie może być inaczej mając TAKICH aktorów
szczególnie ta lewa ręka dużej 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Mara
Myślę o macie w kuwetce, ale to jak będzie taka kuweta z prawdziwego zdarzenia (póki co robi za nią podstawka od doniczki, która urzekła mnie swoim trójkątnym kształtemMaja1983 pisze:Skąd ja to znamdo kuwetki można wyciąć kawałek maty i położyć na żwirku
No i zobaczymy, czy chłopaki nie zaczną tej maty gryźć...
No ba! Dziękuję, dziękuję.szczególnie ta lewa ręka dużej
-
nitusiek
Ale te Twoje maluchy świetne, filmik rewelacja, usmiałam sie
Funiek super ale Bysio mój faworyt
kolorki ma piekne. Aktorzy z nich na świnkowy oskar 
[quote="Mara"
Myślę o macie w kuwetce, ale to jak będzie taka kuweta z prawdziwego zdarzenia (póki co robi za nią podstawka od doniczki, która urzekła mnie swoim trójkątnym kształtem
), czyli według zapewnień pani ze sklepu, w przyszłym tygodniu, bo jak rozglądałam się za kuwetami w okolicznych zoologikach, to były albo takie dla myszki, albo dla krowy chyba!
Moja tylko nie wiem która pogryzła matę taką łazienkową, moze na gwiazdkę sprezentuje im dry bed.
[quote="Mara"
Myślę o macie w kuwetce, ale to jak będzie taka kuweta z prawdziwego zdarzenia (póki co robi za nią podstawka od doniczki, która urzekła mnie swoim trójkątnym kształtem
Moja tylko nie wiem która pogryzła matę taką łazienkową, moze na gwiazdkę sprezentuje im dry bed.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Generalnie zasada z kuwetą jest taka, że podłoże musi być w niej inne niż w całej klatce bo inaczej świnki nie będą rozróżniały gdzie mają się załatwiać i całą klatkę będą traktowały jako kuwetę
A filmik z chłopcami rewelacja
-
Mara
Wypróbowaliśmy nową karmę. JR Farm Grainless. Ale chłopaki nie są zachwycone, widzę, że leży w misce prawie niejedzona. Uff, dobrze, że na stanie jest jeszcze wielkie trzykilowe opakowanie Greenwoodsa! Odkryłam też, że w zoologach w moim mieście sprzedają jednak coś oprócz Vitapolu. Trafiłam na zioła herbal pets i CC, przy następnej wizycie muszę zapytać o ceny i porównać z internetowymi.
W klatce małe przemeblowanie. Do łask powrócił świnkowy domek i chłopaki znaleźli dla niego nowe zastosowanie. Teraz to ich punkt obserwacyjny.
Ach! A Bysio trzyma w nim swoją kolekcję najfajniejszych bobków!

W klatce małe przemeblowanie. Do łask powrócił świnkowy domek i chłopaki znaleźli dla niego nowe zastosowanie. Teraz to ich punkt obserwacyjny.
Ach! A Bysio trzyma w nim swoją kolekcję najfajniejszych bobków!

-
Mara
To w takim razie mata odpada.martuś pisze:Generalnie zasada z kuwetą jest taka, że podłoże musi być w niej inne niż w całej klatce bo inaczej świnki nie będą rozróżniały gdzie mają się załatwiać i całą klatkę będą traktowały jako kuwetę![]()
Przez ostatnie dni dawałam im sam żwirek. I o dziwo już nie są nim zainteresowane, ale szczerze mówiąc, po żwirku spodziewałam się większej czystości, a to po nasiąknięciu zamienia się w pył, który roznosi się po całej klatce. Z resztą, na razie znów wyjęłam kuwetkę, bo Bysio wlazł na nią łapką i cały ten proszek poleciał mu na twarz!
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2014, 14:26 przez Mara, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mara
Ano, pewnie, że słodziaki!Maja1983 pisze:Słodziakiszkoda tylko, że takie wybredne
Z tego, co czytałam, to sporo świnek nie przepada za JR Farm, ale cóż, ciekawscy jesteśmy, wypróbowaliśmy.
-
Mara
Nigdy tak na to nie patrzyłam, ale właściwie, to masz rację.ANYA pisze:Bysio wyglada jakby piorun w niego strzelil
Ja mówię na niego Bysio-czołg, bo przy małym i szybkim Fuńku wydaje się taki masywny i powolny.