Ja mam bociany klekocząceodeta89 pisze:od czasu do czasu jeszcze grzechotniki mam w klatcepóki matrixa nie będzie to nie wyciągam żadnego.
serio pokochałam Wrocław

Moderator: pastuszek
Ja mam bociany klekocząceodeta89 pisze:od czasu do czasu jeszcze grzechotniki mam w klatcepóki matrixa nie będzie to nie wyciągam żadnego.
serio pokochałam Wrocław
świnki spoko, wybiegi bardzo ostrożnie. zdjęcia jak wrócę do Bydgoszczy bo tutaj nie mam aparatu.Dzima pisze:George na pewno urósł...wstawiłabyś fotki..nie bądź samolubna![]()
Jak tam Hektor? Zadomowił się na dobre? Świnki polubił?
Jakieś instynkty mu się rozbudzająodeta89 pisze:A mój TŻ do Hektora, który nie chciał pyska otworzyć: "a fee! niedobry! zrób AAAA, no dalej otwieraj AAAA" ()
yhh.. biedny jeżyk.. nieładnie Hektorek, nie ładnieodeta89 pisze:przedwczoraj na spacerze przyniósł nam jeża... na szczęście zdążył się skulić, wbić mu w pysk, więc przeżył. A mój TŻ do Hektora, który nie chciał pyska otworzyć: "a fee! niedobry! zrób AAAA, no dalej otwieraj AAAA" ()
A wiecie ile "w środku" mają robalilubię pisze:Ale jeży mógłby nie jeść, na nich jest mnóstwo różnych pasażerów na gapę.