Mowa o Nejvii?anuleczka pisze:Maju, też mam taką nadziejętym bardziej, że znalazłam jej wspaniałą opiekunkę, która już ją pokochała
i jest w stanie dla niej przejechać pół Polski
Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Zaffiro
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
-
anuleczka
Nejvii jako pierwsza i jedyna odezwała się w sprawie maleńkiej. Skoro z Poznania jest w stanie przyjechać po zwierzątko to jest najlepszaMaja1983 pisze:Mowa o Nejvii?anuleczka pisze:Maju, też mam taką nadzieję tym bardziej, że znalazłam jej wspaniałą opiekunkę, która już ją pokochałai jest w stanie dla niej przejechać pół Polski
Agatka jeszcze w zeszłym roku miała talie osy. Zanim do mnie trafiła hihihFoggy pisze:Agatka to była szczupła chyba daaawno temuMoja bombkowa ulubienica!
![]()
"Zorientowali, że je zagłodzili", ale chamstwo.. To nie wiedzą, że skóra i kości leżała w klatce, bo nawet nie miało siły się maleństwo podnieść?!
A nie można im zrobić 'najazdu' i powołać się na Stowarzyszenie?
Ekspedientka przyznała się, że w sobotę nasypała karmy na sianko ale nie widziała, bo rzekomo był w domku i nie zaglądała. A niedziele mają zamknięte i zwierzęta do poniedziałku muszą zjeść co mają wrrrrrr
-
Foggy
Czyli od soboty wieczorem do poniedziałku rano zwierzaki siedzą bez świeżej wody, jedzenia i jeszcze pewnie światła? Czy ktoś może mi wytłumaczyć co za podgatunek ludzki traktuje tak żywe istoty?!!
*
Talia osy... Chyba pszczółki
*
Talia osy... Chyba pszczółki
-
Zaffiro
Nejvii to wspaniała dziewczyna o wielkim sercuanuleczka pisze: Nejvii jako pierwsza i jedyna odezwała się w sprawie maleńkiej. Skoro z Poznania jest w stanie przyjechać po zwierzątko to jest najlepszaa my sprawy za bardzo nie nagłaśniałyśmy. Teraz tylko czekać co postanowią w sklepie, bo oni za 300 zł mieli w planach ją sprzedać a teraz przyszło by im za darmo oddać. Nie wiem na co czekają? chyba na odparzenia konającej świnki.
-
anuleczka
kochana, każdy z nas kochających świnki by tak zrobił. Dobrze, że ze świnkami nie trzeba co rano wychodzić na spacer bo z 6- tką świń patrzyli by na mnie jak na wariatkeMaja1983 pisze:Nejvii to wspaniała dziewczyna o wielkim sercuanuleczka pisze: Nejvii jako pierwsza i jedyna odezwała się w sprawie maleńkiej. Skoro z Poznania jest w stanie przyjechać po zwierzątko to jest najlepszaa my sprawy za bardzo nie nagłaśniałyśmy. Teraz tylko czekać co postanowią w sklepie, bo oni za 300 zł mieli w planach ją sprzedać a teraz przyszło by im za darmo oddać. Nie wiem na co czekają? chyba na odparzenia konającej świnki.
tak samo jak wy bo zareagowałyście na krzywdę jaka się dzieje
-
Nejvii
Łojej, ale mi tu słodzicie
Anuleczka, wy to mogłybyście się podzielić po 3 świnie na osobę, a ja? sama z 8-mką! ;D
Anuleczka, wy to mogłybyście się podzielić po 3 świnie na osobę, a ja? sama z 8-mką! ;D
-
Foggy
Aniu, jak ja idę z moimi codziennie do samochodu, to się dopiero gapią wzrokiem "o co chodzi?!"
Dobrze, że nie widzą co mamy na tylnym siedzeniu...
Świnkowe mieszkanko po prostu
Ja nawet uważam że to obowiązek miłośnika zwierząt - bronić je, ich praw i godności życia.
Ja nawet uważam że to obowiązek miłośnika zwierząt - bronić je, ich praw i godności życia.
-
Zaffiro
Zgadzam się w 100%Foggy pisze:Ja nawet uważam że to obowiązek miłośnika zwierząt - bronić je, ich praw i godności życia.
-
anuleczka
obawiam się, żeby Lucky nie zachorował na tą bardzo rzadką chorobę występującą u skinny.Objawy są podobne. W połowie artykułu jest opisane wszystko bardzo dokladnie
http://forum.cavia.pl/viewtopic.php?t=871
http://forum.cavia.pl/viewtopic.php?t=871