Piesek potrzebuje domu z ogrodkiem a nie zycia w 10 piertrowym bloku :/ a swinie jak  widza psa to zawalu dostaja
 Piesek potrzebuje domu z ogrodkiem a nie zycia w 10 piertrowym bloku :/ a swinie jak  widza psa to zawalu dostaja  
Moderator: pastuszek

.
 . .
 .
 masz coś do żarcia? Gdzie miska?
 masz coś do żarcia? Gdzie miska? 

Kupiłam im wczoraj gryzaczki melisowa ale nie mogą sobie z nimi poradzić bo są tak bardzo twarde.
 Kupiłam im wczoraj gryzaczki melisowa ale nie mogą sobie z nimi poradzić bo są tak bardzo twarde.   Kupiłam jeszcze im szampon Bamino bo Neska brudna jest i jej zaczęła śmiesznie sierść na boki rosnąć
 Kupiłam jeszcze im szampon Bamino bo Neska brudna jest i jej zaczęła śmiesznie sierść na boki rosnąć  
 teraz sie suszy naturalnie na wybiegu bo prawie zawalu dostala gdy zobaczyla suszarke.
 teraz sie suszy naturalnie na wybiegu bo prawie zawalu dostala gdy zobaczyla suszarke. ) Moja Czika jak na dame przystało, uwielbia pielegnacyjne chwile ze swoja pancia:D I w miseczce stoi grzecznie a kiedy ja masuje mydelkiem to grucha rozkosznie, nie wspominajac o suszerce przy ktorej sie wyklada na zabe " i robta co chceta"
) Moja Czika jak na dame przystało, uwielbia pielegnacyjne chwile ze swoja pancia:D I w miseczce stoi grzecznie a kiedy ja masuje mydelkiem to grucha rozkosznie, nie wspominajac o suszerce przy ktorej sie wyklada na zabe " i robta co chceta"  )
)