Dziewczyny nadal w pralni, jak przeniosą się na górę to urządzę im jakąś sesję zdjęciową
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
U bab wszystko dobrze, ale ja już nie wyrabiam z praniem
Bo Zuli zdarzy się trafić do kuwety, ale częściej to wchodzi do niej, a leje poza nią...cały czas sobie powtarzam, że liczą się chęci....
Muszę po wypłacie kupić pp, zrobić kuwetę i zasypać żwirkiem, bo nie wyrobię.
Dziewczyny nadal w pralni, jak przeniosą się na górę to urządzę im jakąś sesję zdjęciową
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Zaffiro
Może Zula ma problem z trafianiem
albo woli udawać, że ładnie korzysta z kuwety a i tak naleje tam gdzie chce

- Dzima
- Kontakt:
Hmmm myślisz, że próbuje "walczyć z systemem"?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Dropsio
Oj Zula Zula...
Uważaj, bo jak się Duża zdenerwuje, to da Wam mniej polarków! 
-
ANYA
Dzima czy powiesilas sobie juz ta fote na scianie?Mysz pisze:No tak,ostatni mleczyk w tym sezonie.Dzima pisze: Bo na trawie był jeden mlecz...
Jestem bardzo szczęśliwa,że Azulka ma w końcu domek na jaki zasłużyła;widać, że ta zmiana wyszła Zulince na zdrowie.![]()
Dzima...
Mysz masz szczescie ze znalazlas taki fajny domek dla Zuli bo nie musisz sie martwic
- effcien
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Dzima pisze:U bab wszystko dobrze, ale ja już nie wyrabiam z praniemBo Zuli zdarzy się trafić do kuwety, ale częściej to wchodzi do niej, a leje poza nią...cały czas sobie powtarzam, że liczą się chęci....
Muszę po wypłacie kupić pp, zrobić kuwetę i zasypać żwirkiem, bo nie wyrobię.
Kup co najmniej 20 kg, bo na samo zasypanie zagrody pójdzie Ci koło 10, a warstwa wcale nie będzie gruba. Moje dziewczyny mają zagrodę ok. 2m x 1m, Twoje chyba teraz też coś koło tego.
-
czarna4472
jejciu Dzima żeby moje leniwce tak popylały na wybiegu,a nie tylko się rozłożyły i spały
piękne panny 
- Dzima
- Kontakt:
Dawno Mańka nie było, więc wstawiam, żebyście nie zapomniały o wiernym słudze i popychadle Szkatuły(jednym z trzech
)
Łapiemy promienie słońca

Maniek zna komendę "zostaw", "siad", "daj łapę", "leżeć". Film się nie udał, bo matka się darła na gnomy (braci
), musicie zadowolić się fotkami

Oczywiście za pyszności

Pycha

Dobre było, ale się skończyło. Idę zapolować na zwierzynę...

Łapiemy promienie słońca
Maniek zna komendę "zostaw", "siad", "daj łapę", "leżeć". Film się nie udał, bo matka się darła na gnomy (braci
Oczywiście za pyszności
Pycha
Dobre było, ale się skończyło. Idę zapolować na zwierzynę...
Pyrka
Za TM
Za TM