On się nie chował pod hamakiem ze strachu tylko nie chciał się opalić na słońcu
Wujas Funio i Maluchy - Funiek, Zefir i Trufel, Bysio[*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Funiek i Bysio
Przystojniachy
W klatce harce, a na wybiegu zgoda,bo w "kupie raźniej" 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Mara
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Małe mordki
Pocieszni chłopcy..ekhmmm niedługo...Panowie 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Piękna sesja! To pierwsze zdjęcie popkornowania świetne, oddaje całą naturę tego sportu 
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
-
Mara
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że oni w końcu dorosną.Dzima pisze:Małe mordkiPocieszni chłopcy..ekhmmm niedługo...Panowie
W imieniu chłopaków dziękuję za wszystkie wyrazy uznania dla ich urody.
-
Mara
Mam pytanie. Założyłam wątek w "świnkowym mieszkaniu", ale nikt nie odpowiedział, a zależy mi na tej informacji. Może Wy mi pomożecie?
Świniaki pięknie korzystały z kuwetki, ale uznałam, że trociny, które do niej kładę robią straszny bałagan. Z tego, co czytałam najlepiej nadaje się do kuwetki żwirek drewniany. Ech, ale moje świnki wcinają ten żwirek...
http://xarchiwum.pl/norka-cat-s-60l-zwi ... 57420.html
Tu jest opis produktu.
Czy powinnam pomyśleć o innej wyściółce? Nie chcę, żeby świniakom coś się stało, a odkąd nie ma kuwetki Funiek zaczął załatwiać się do miski
więc zależy mi na znalezieniu rozwiązania.
http://xarchiwum.pl/norka-cat-s-60l-zwi ... 57420.html
Tu jest opis produktu.
Czy powinnam pomyśleć o innej wyściółce? Nie chcę, żeby świniakom coś się stało, a odkąd nie ma kuwetki Funiek zaczął załatwiać się do miski
-
Mara
Spróbować nie zaszkodzi, ale obawiam się, że chłopaki będą ją obgryzać. O ile maty, która wyścieła spód klatki nie gryzą, tak ta, która przyczepiona była do deseczki prowadzącej na pięterko zasmakowała im bardzo.Maja1983 pisze:Spróbuj może położyć na ten żwirek kawałek maty łazienkowej
W każdym razie dziękuję za radę. Upewnię się jeszcze - jedzenie tego drewnianego żwirku mogłoby świnkom zaszkodzić? Bo już sama nie wiem, może przesadzam.