Bąbelki u Roksi(WARSZAWA)-REZERWACJA

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Bąbelki u Roksi(WARSZAWA)-REZERWACJA

Post autor: Cynthia »

Roksi147 pisze:Orinoco pojechał dziś do DS :yahoo: ,zostały same dziewczynki.
:shakehands:
Laraine

Post autor: Laraine »

Huraaa :jupi: powodzenia Orinoco! :buzki:
Pati daj koniecznie znać jak maluch po podróży i jak się chłopcy dogadują, będzie super jak założysz im wątek w "Nasze świnki" :)

Sylwia a dziewczynki kiedy wyruszają do swoich domków stałych?
Roksi147

Post autor: Roksi147 »

No ładnie przez Orinoco Patrycja do szkoły nie poszła :laugh: i nie zjadła śniadania bo obserwowała chłopaków i ich łączenie.Jak na razie cały czas negocjacje co do dominacji trawają :love: .

Melodynka jedzie w czwartek,Edytka w piątek ,Amber i Majbach jadą razem do Bydgoszczy w przyszłym tygodniu może.
patrynia99

Post autor: patrynia99 »

Orinoco się już zadomowił Speedy'ego ani mnie się nie boi, biega po całym pokoju za Speedy'm i robi to co on.... :lol: Najgorsze jest to że Speedy się denerwuję jak Orinoco próbuje go "gwałcić" :shock: Ale chłopaki na rękach zasypiają i się przytulają do siebie... :love: Jutro niestety do szkoły i nie będzie patrzenia na prośki.... :glowawmur:
A jeśli chodzi o wątek w "naszych świnkach" to założę w sobotę albo niedzielę jak znajdę chwilkę :D ( bo dużo nauki...)
Laraine

Post autor: Laraine »

Super że się chłopcy dogadali :D :ok:
Roksi147

Patrusia ty sie ucz a nie na proski patrz :102: .Fajnie ze chlopaki sie dogaduja. :fingerscrossed:
patrynia99

Post autor: patrynia99 »

Dzisiaj chłopcy odnaleźli swoje dwa kąty, w których sobie śpią (jeden pod krzesłem, a drugi obok klatki) :102: A jak są już są w klatce to albo jedzą albo Speedy wyleguje się i pilnuje śpiącego w hamaku Orinoco... :D Ale oczywiście nie można zapomnieć o bardziej aktywnej stronie ich trybu życia tj. ganianie się po dywanie, albo uciekaniem przed tą dużą... :D Za nie długo będzie trzeba wykąpać Orinoco bo ma na zadzie zacieki... :sadness:
Roksi147

Jak ktoś nie ma w glowie to ma w nogach :laugh: pomylilam dzień transportu Edytki.W domu zaczełamsię zastanawiać czy na pewno dobrą świnkę wzięłam :szczerbaty: .
Roksi147

Dziś do DSu pojechała Edytka dzięki panu Tomkowi który ją zabrał,za co mu bardzo dziękujemy :buzki: .
Nyanyan
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Nyanyan »

Edytka jest już u mnie :) stoi w drugiej klatce obok świń - te nie wykazują większego zainteresowania. Kiedy położyłam Kasię i Edytkę na kocu, to Kasia wróciła do klatki jeść :roll:. Maleńka ciągle się boi (chociaż kiedy TŻ ją łaskocze albo "czesze" to popcorninguje:)), w klatce mało co wychodzi ze swojego tunelu. Je, bobczy, siusia (zdążyła już obobczyć całe łóżko i mnie osiusiać), dzisiaj zacznę łączenie z całym stadem (zanosi się na bezproblemowe, ale chyba póki co każde takie było :fingerscrossed: ).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”