ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

CocoChanell

Re: ★★★ Tancerze ★★★

Post autor: CocoChanell »

hahah! :lol: A to inna sprawa:D :lol: Fajne te twoje proski a jakie rozrywkowe!:)
dominika_b

Post autor: dominika_b »

odeta89 pisze:Chłopaki to bracia rasy: gładkowłose, skinny carrier - są nośnikami genu skinny, ich matka była czarną skinny :)
Tango ma w bonusie umaszczenie himalaya.
Aaa, już rozumiem, dzięki za wyjaśnienie. :)
odeta89

Post autor: odeta89 »

Dzięki, Coco :D
Dominika, nmzc ;) (p.s. jeśli kiedyś pokuszę się o hodowlę to oby jak najwięcej łysoli spłodzili :fingerscrossed: )
dominika_b

Post autor: dominika_b »

A tancerze z jakiej są hodowli? :)
odeta89

V.I.P. z Warszawy, jeśli ktoś się decyduje na świnkę z rodowodem to polecam serdecznie kontakt z p. Moniką i Krzysiem :102:
odeta89

A już w poniedziałek na DS przyjeżdża Rambo (którego przechrzczę Shimmy) :yahoo:
Obrazek

oraz 2 labochłopaki: Calypso i Boogie :jupi:
Obrazek

p.s
Chłopakom dziś pierwszy raz ścięłam sama pazury - bez pomocy drugiej osoby się nie obeszło i chyba są na mnie obrażeni.
Poza tym Tango mnie ostatnio oszczał - nie osikał, po prostu oszczał jak leżałam z nim na hamaku. A to świnia! :D
Wiktoria

Post autor: Wiktoria »

Zakochałam się w Rambie od pierwszego wejrzenia, niestety nie mogę mieć trzech świnek, ale Rambuś szybko znalazł domek, i cieszę się, że właśnie u Ciebie :buzki:
A dwójka labochłopców też przyjeżdża do Ciebie na DS, czy na DT?
odeta89 pisze: Poza tym Tango mnie ostatnio oszczał - nie osikał, po prostu oszczał jak leżałam z nim na hamaku.
Może za długo z nim tak leżałaś, raz leżałam ze swoimi prośkami na kanapie, i zasnęło mi się z nimi, obudziłam się bo poczułam coś na sobie mokrego, patrzę.. i mam całą bluzkę obsiusianą :lol:
odeta89 pisze: jak leżałam z nim na hamaku
:szczerbaty: :szczerbaty: :szczerbaty:
Ann

Post autor: Ann »

Czyli to tutaj trafi Rambo :D Gratuluję, jest boski! :love:
zagli

Post autor: zagli »

Oooo Rambuś :love:
ANYA