Lusia, Plamka i Frugo

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D

Post autor: Dzima »

Maniek też był wyprowadzany na smyczy jak był mały. Uczyłam go korzystać z drzwiczek, a jak się bałam pierwszy raz go wypuścić samego, myślałam że zawału dostanę jak nie wróci na noc. Wszędzie widziałam dla niego zagrożenie: psy, samochody, obce koty
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Mam to samo :roll: U nas jeszcze na podwórko przychodzą lisy, dziki i sarny bo po drugiej stronie ulicy jest las...Babcia mieszka w 6cio rodzinnym domu, jest wspólne podwórko i każdy ma swój ogródek i komórki. Mruczek już wie co należy do "jego" terytorium ale sąsiedzi mają trójkę bachorów, które w ogóle się nie słuchają :glowawmur: Podejrzewam, że jakiś czas temu jeden z tych dzieciaków pociągnął Mruczkę za ogon i zerwał jej nerwy...;/Ponad miesiąc robiłam jej zastrzyki bo miała bezwładny ogon...Eh młody chyba dopiero wiosną będzie sam chodził bo teraz jest za mały a zimą się nie odważę go samego wypuścić...
Obrazek
Awatar użytkownika
paulina501
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: paulina501 »

Pracuję na świetlicy szkolnej w szkole podstawowej i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że dzieci są coraz gorsze, coraz bardziej rozpieszczone i wychodzi "bezstresowe wychowanie". Szkoda mi kota, ale co zrobić. Odzyskał wpełni sprawość ogona?

Patrzyłam na zdjęcia Twoich prosiaków, dziewczyny pokłóciły się kiedykolwiek?
Foggy

Post autor: Foggy »

paulina501 pisze:Pracuję na świetlicy szkolnej w szkole podstawowej i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że dzieci są coraz gorsze, coraz bardziej rozpieszczone i wychodzi "bezstresowe wychowanie". Szkoda mi kota, ale co zrobić. Odzyskał wpełni sprawość ogona?

Mnie też :( Ludzie to paskudne zwierzęta jednak! :angry:
A dzieciaki mnie przerażają... Jeśli sześciolatek rzuca mi pod oknem tekstami "kur..." do psa, z którym jest na spacerze... To coś nie gra.

:levitation:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

z tymi dziećmi to jest teraz masakra :( zgroza jednym słowem...
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

paulina501 pisze: Odzyskał wpełni sprawość ogona?
Dlatego ja NIGDY nie będę miała dzieci;) Zwyczajnie mnie denerwują :roll: Ogon już po jednym zastrzyku jej nie bolał a po czwartym (zastrzyk sterydowy raz w tygodniu) już normalnie go podnosiła:) no ale Mruni już nie ma z nami prawie rok :sadness:
paulina501 pisze:
One nigdy się nie kłócą ale to jest zasługa fantastycznego charakteru Nutki :love: Nala rządzi w tym duecie a Nutka nauczyła się, że jak Nala coś chce to trzeba jej ustąpić. Nala nigdy nie ugryzła Nutki ani nawet na nią nie zaturkotała - nawet w czasie łączenia. Nutka sama z siebie od początku jej ustępuje (może to jest związane z tym, że miała jeszcze trójkę rodzeństwa :think: ). Ale ponoć siostra Nutki już nie jest taka grzeczna :lol:
Bałam się dziewczyny ponownie łączyć po tym jak Nutka wyjechała na tygodniowe leczenie do Szczecina ale niepotrzebnie - dziewczyny tak się za sobą stęskniły, że od tamtego momentu śpią przytulone (choć nie zawsze - wszystko zależy od humoru Nali;) )
Obrazek

Obrazek
Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Ale slodko razem wygladaja :love:
zagli

Post autor: zagli »

Nuteczko kochana!!! Dolores będzie Cię już zdradzał tylko z chłopcami, koniec z oglądaniem się za babami :D :D :D
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

:love: :love: :love:
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

zagli pisze:Nuteczko kochana!!! Dolores będzie Cię już zdradzał tylko z chłopcami, koniec z oglądaniem się za babami :D :D :D
Jakie wyznanie :rotfl:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”