Lusia, Plamka i Frugo
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D
Maniek też był wyprowadzany na smyczy jak był mały. Uczyłam go korzystać z drzwiczek, a jak się bałam pierwszy raz go wypuścić samego, myślałam że zawału dostanę jak nie wróci na noc. Wszędzie widziałam dla niego zagrożenie: psy, samochody, obce koty
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Mam to samo
U nas jeszcze na podwórko przychodzą lisy, dziki i sarny bo po drugiej stronie ulicy jest las...Babcia mieszka w 6cio rodzinnym domu, jest wspólne podwórko i każdy ma swój ogródek i komórki. Mruczek już wie co należy do "jego" terytorium ale sąsiedzi mają trójkę bachorów, które w ogóle się nie słuchają
Podejrzewam, że jakiś czas temu jeden z tych dzieciaków pociągnął Mruczkę za ogon i zerwał jej nerwy...;/Ponad miesiąc robiłam jej zastrzyki bo miała bezwładny ogon...Eh młody chyba dopiero wiosną będzie sam chodził bo teraz jest za mały a zimą się nie odważę go samego wypuścić...

- paulina501
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Pracuję na świetlicy szkolnej w szkole podstawowej i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że dzieci są coraz gorsze, coraz bardziej rozpieszczone i wychodzi "bezstresowe wychowanie". Szkoda mi kota, ale co zrobić. Odzyskał wpełni sprawość ogona?
Patrzyłam na zdjęcia Twoich prosiaków, dziewczyny pokłóciły się kiedykolwiek?
Moje adopciaki: http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=55&t=4829
Wątek Whisky: http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=71&t=4759 [*]
Wątek Whisky: http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=71&t=4759 [*]
Mnie teżpaulina501 pisze:Pracuję na świetlicy szkolnej w szkole podstawowej i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że dzieci są coraz gorsze, coraz bardziej rozpieszczone i wychodzi "bezstresowe wychowanie". Szkoda mi kota, ale co zrobić. Odzyskał wpełni sprawość ogona?

A dzieciaki mnie przerażają... Jeśli sześciolatek rzuca mi pod oknem tekstami "kur..." do psa, z którym jest na spacerze... To coś nie gra.

z tymi dziećmi to jest teraz masakra
zgroza jednym słowem...

- martuś
- Kontakt:
Dlatego ja NIGDY nie będę miała dzieci;) Zwyczajnie mnie denerwująpaulina501 pisze: Odzyskał wpełni sprawość ogona?

One nigdy się nie kłócą ale to jest zasługa fantastycznego charakteru Nutkipaulina501 pisze:

Bałam się dziewczyny ponownie łączyć po tym jak Nutka wyjechała na tygodniowe leczenie do Szczecina ale niepotrzebnie - dziewczyny tak się za sobą stęskniły, że od tamtego momentu śpią przytulone (choć nie zawsze - wszystko zależy od humoru Nali;) )

Nuteczko kochana!!! Dolores będzie Cię już zdradzał tylko z chłopcami, koniec z oglądaniem się za babami

- martuś
- Kontakt:
Jakie wyznaniezagli pisze:Nuteczko kochana!!! Dolores będzie Cię już zdradzał tylko z chłopcami, koniec z oglądaniem się za babami![]()
![]()