Tamlin, Imre i Heike- wszyscy w swoich domkach
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Tamlin(rez), Imre i Heike-wolni [Sztum]
Nie, no aż tak się na pewno nie zmienią
Ale po transformacji, jaką przeszedł mój prywatny Leszek- nic mnie już nie zdziwi
(miał być świnka gładkowłosą, a wyszła nieomal peruwianka)
Ale po transformacji, jaką przeszedł mój prywatny Leszek- nic mnie już nie zdziwi
(miał być świnka gładkowłosą, a wyszła nieomal peruwianka)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
Adopcja jednego już raczej nie wchodzi w grę?
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Mieszkają razem, znają się- wolałabym, aby poszli razem (Imre i Heike).
Z drugiej strony- nie wyglądają na jakoś super zżytych. Mogę rozważyć wydanie osobno, oczywiście wyłącznie do domku z kolegą.
Piszę PW.
Z drugiej strony- nie wyglądają na jakoś super zżytych. Mogę rozważyć wydanie osobno, oczywiście wyłącznie do domku z kolegą.
Piszę PW.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tamlin jutro wyrusza w podróż do swojego domku.
Dziękujemy za pomoc w transporcie wujkowi -Dr_grandzie i Malutkiej- jego małżonce, którzy odwiozą świnka do Bydgoszczy
oraz cioci Odecie, która go tam przyjmie, ugości i przewiezie dalej- do Wrocławia
Dziękujemy za pomoc w transporcie wujkowi -Dr_grandzie i Malutkiej- jego małżonce, którzy odwiozą świnka do Bydgoszczy
oraz cioci Odecie, która go tam przyjmie, ugości i przewiezie dalej- do Wrocławia
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
No i wyruszył. Od wczoraj Tamlin gości się u Cioci Odety , za kilka dni pojadą do Wrocławia.
Ostatnia fotka przed podróżą:
Pozostałe chłopaki- Imre i Heike- nadal czekają na swój dom.
Ostatnia fotka przed podróżą:
Pozostałe chłopaki- Imre i Heike- nadal czekają na swój dom.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Tamlin(DS), Imre i Heike-wolni [Sztum]
Tamlin jest już w swoim domku we Wrocławiu- u Platyny.
Dziękuję jeszcze raz Cioci Odecie za pomoc- za przechowanie i za transport do Wrocławia
Oraz Cioci Lubię za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej
Tamlin i jego kolega Uran będą mieli wątek w Naszych Świnkach. Bardzo się z tego cieszę, bo zawsze jest miło zobaczyć prosiaczki, które się miało na DT i w jakimś sensie nadal uczestniczyć w ich życiu.
Dziękuję jeszcze raz Cioci Odecie za pomoc- za przechowanie i za transport do Wrocławia
Oraz Cioci Lubię za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej
Tamlin i jego kolega Uran będą mieli wątek w Naszych Świnkach. Bardzo się z tego cieszę, bo zawsze jest miło zobaczyć prosiaczki, które się miało na DT i w jakimś sensie nadal uczestniczyć w ich życiu.