Koty
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Koty
Starsze ich nie gonią tylko myją. Całkowicie zaakceptowały ciciaczkimartuś pisze:Kiler jakie ma cudowne umaszczenie Panno Fiu Fiu jak starsze koty zareagowały na maluchy? Nie ganiają ich?
PFF - Kiler jest przecudowny
U koleżanki po sąsiedzku od tygodnia siedzi kociak...
Młody, bo ma koło 3, 4 miesięcy. Chyba samczyk, został Frytkiem lub po prostu Kotem.
Za cztery dni wybywa do nowego domku, na wieś do starszej pani.
Początkowo miał zamieszkać z ciocią koleżanki w bloku, więc usiłowałyśmy go nauczyć chodzić na smyczy (z bardzo marnym skutkiem - same szelki mu kompletnie nie przeszkadzały, natomiast gdy tylko doczepiło się do nich smycz, kto siadał twardo na ziemi i nie chciał się ruszyć), jednak ciocia zrezygnowała.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0896_n.jpg[/img]
U koleżanki po sąsiedzku od tygodnia siedzi kociak...
Młody, bo ma koło 3, 4 miesięcy. Chyba samczyk, został Frytkiem lub po prostu Kotem.
Za cztery dni wybywa do nowego domku, na wieś do starszej pani.
Początkowo miał zamieszkać z ciocią koleżanki w bloku, więc usiłowałyśmy go nauczyć chodzić na smyczy (z bardzo marnym skutkiem - same szelki mu kompletnie nie przeszkadzały, natomiast gdy tylko doczepiło się do nich smycz, kto siadał twardo na ziemi i nie chciał się ruszyć), jednak ciocia zrezygnowała.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 0896_n.jpg[/img]
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wiem, wiem...przynosi wstyd kociej rasie razem z Frugomartuś pisze:Mańka to już chyba wszyscy znają z tej strony
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
To moja kotka w takim razie też, bo on w zgodzie żyje ze wszystkimi; teraz ze świniami, a wcześniej z chmikami i królikami. Wyobrażacie sobie kota, który siedzi obok chomika i nie robi mu krzydy, albo położy się obok i tak sobie siedzą? Moja kotka tak spbie z chmiczkami odpoczywała. Ale za to ją kocham, jest taka delikatna.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
U mnie koty wraz ze świnkami odpoczywają, leżakują a koty świnki liżą
Wstawiałam też już na forum zdjęcia z okresu, kiedy mój Świnek był chory i musiał być dokarmiany. W nocy, gdzieś ok. 1:00, podczas karmienia przyszedł do mnie Kiler i przytulił się do chorego Świnka a następnie na nim zasnął. Ważył wtedy tyle co Świnek
W ogóle mnie wtedy koty oblazły, na 3 zdjęciu widać kawałek Bolusia
Wstawiałam też już na forum zdjęcia z okresu, kiedy mój Świnek był chory i musiał być dokarmiany. W nocy, gdzieś ok. 1:00, podczas karmienia przyszedł do mnie Kiler i przytulił się do chorego Świnka a następnie na nim zasnął. Ważył wtedy tyle co Świnek
W ogóle mnie wtedy koty oblazły, na 3 zdjęciu widać kawałek Bolusia