Majbach to dziewczynka . Dostał imię Majbach VEL Betsi.Oczywiście mała jest wolna chętne DS zapraszam na PW.
Orinoco niezłe ziółko
Melodynka i Majbach VEL Betsi
Bąbelki u Roksi(WARSZAWA)-REZERWACJA
Moderator: silje
Re: Same bąbelki u Roksi(WARSZAWA)-Wolne
Szkoda, że dziewczynka, bo zaczęłam przekonywać mojego narzeczonego na wypadek gdyby to był chłopczyk Mam nadzieję, ze znajdzie inny domek
Re: Same bąbelki u Roksi(WARSZAWA)-Wolne
Nie jestem pewna czy rezerwacja Orinoco się nie cofnie jeśli masz chęci to pisz.
Re: Bąbelki u Roksi, jedna samiczka wolna(WARSZAWA)-Wolne
czekamy z niecierpliwością na Melodynkę
oglądamy z moimi córkami zdjęcia, mam nadzieję, że Fili przywita przyjaźnie Melodynkę ...
oglądamy z moimi córkami zdjęcia, mam nadzieję, że Fili przywita przyjaźnie Melodynkę ...
Re: Bąbelki u Roksi, jedna samiczka wolna(WARSZAWA)-Wolne
Myśle że z łączeniem nie będzie problemów maluchy fajnie się łączy.Melodynka będzie niebawem do odbioru napisze PW jak już będzie gotowa opuścić moje DT.
Re: Bąbelki u Roksi, JEDEN SAMCZYK WOLNY(WARSZAWA)-Wolne
Roksi Orinoco nadal jest wolny?
Myślisz, że dałoby radę z transportem do Rzeszowa?
Myślisz, że dałoby radę z transportem do Rzeszowa?
Re: Bąbelki u Roksi, JEDEN SAMCZYK WOLNY(WARSZAWA)-Wolne
Tak tak dało by radę jakoś jak się Odettę poprosi to coś znajdzie .Już robię rezewacje
Re: Bąbelki u Roksi(WARSZAWA)-REZERWACJA
Rezerwuj rezerwuj, bo dziewczyna jest po pozytywnej WPA, i szuka kolegi dla swojego samczyka. Jest zakochana w Orinoco teraz tylko transport ogarnąć i bąbelek będzie w DS
Jutro poproszę Odettę żeby coś znalazła w tamtym kierunku .Oj jest się w czym zakochać,oj jest
Potwierdzam jest się w czym zakochać.... Już nie mogę się doczekać jak do mnie przyjedzie... Speedy też czeka z niecierpliwością