Z jednej strony trudno będzie oddać Wam teraz dziewczyny, ale z drugiej - mój wrodzony popęd do długiego spania zostanie choć w części zaspokojony. Dziś ostatni wspólny poranek i oczywiście dziewczyny musiały pokazać, na co je stać. Obecnie Gruba Ginger szaleje pod matą.
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
twojawiernafanka
Re: BlackFlow,SweetDream,WhiteWhisper,LittleMiracle&LovelyGi
Trzymam kciuki za Zuzię
Z jednej strony trudno będzie oddać Wam teraz dziewczyny, ale z drugiej - mój wrodzony popęd do długiego spania zostanie choć w części zaspokojony. Dziś ostatni wspólny poranek i oczywiście dziewczyny musiały pokazać, na co je stać. Obecnie Gruba Ginger szaleje pod matą.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jakie tymczasy? Wszystkie damy w ciąży?
Istna chlewnia będzie 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Ann
Widziałyśmy, widziałyśmy - same pięknotki! Mi by było ciężko się z nimi rozstać..Cynthia pisze: BTW, widziałyście jakie mam fajne tymczasy? I niedługo się rozsypią i będzie setka świnek
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
znaczy się, przeprowadzasz się do klatki a im oddajesz cały pokój?Cynthia pisze: BTW, widziałyście jakie mam fajne tymczasy? I niedługo się rozsypią i będzie setka świnek
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Tak, tylko zapomniała o tym wspomniećdortezka pisze:znaczy się, przeprowadzasz się do klatki a im oddajesz cały pokój?Cynthia pisze: BTW, widziałyście jakie mam fajne tymczasy? I niedługo się rozsypią i będzie setka świnek
-
Usia
Właśnie wyobrażam sobie stęsknioną Cynthię i widzę to (oczywiście z świnkami):

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Usia, jak Tyś się na czwarte piętro wdrapała, żeby podglądać jak "tulę i ściskam" moje wieprzki...Usia pisze:Właśnie wyobrażam sobie stęsknioną Cynthię i widzę to (oczywiście z świnkami):
A tak poważnie, to za dużo czasu nie było, bo trzeba skakać i gimnastykować się przy tymczasach i podawaniu im witamin oraz smarowaniu...
Ginger nie poznałam, to już jest kawał świnki
-
twojawiernafanka
TŻ się nie przyzna, ale w tajemnicy powiedział mi, że nie chciał oddać młodej 
Lubił nawet sposób, w jaki gryzła pręty. Kiedy zaczynała, wołał: "Patrz, jak ona to słodko robi!"
Lubił nawet sposób, w jaki gryzła pręty. Kiedy zaczynała, wołał: "Patrz, jak ona to słodko robi!"
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Przyznał się, przyznał, że miał do niej słabość... Nie dziwię się, mój też ma... I cieszył się, ze już wróciłytwojawiernafanka pisze:TŻ się nie przyzna, ale w tajemnicy powiedział mi, że nie chciał oddać młodej
Magda, przyznaj się, dawałaś im coś specjalnego, że mają taką mega puchatą sierść?
Flow czeka strzyżenie, te kołtuny na zadku są nieznośne