Manco/Sayri/Lloque [Grudziądz] - wszyscy (wst.rez.)
Moderator: silje
- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Re: Manco/Sayri/Lloque polecają się do adopcji [Grudziądz]
Lloque jest bardzo fajny, zabawny i ciekawski. Rozkocha w sobie każdego Wstępnie rezerwuję go dla Ciebie
Re: Manco/Sayri/Lloque [Grudziądz] - Lloque (wst.rez.)
A Sayri jaki jest ten świnek? Bardzo zależy mi na tych informacjach Moim zdaniem jest na prawdę uroczy
- Skiti
- Kontakt:
Już smaruję PW
- Skiti
- Kontakt:
Sayri nadal wolny. Manco też
Chłopcy są naprawdę uroczy i zabawni. Fikają wesoło w klatce, zwiedzają różne miejsca podczas wybiegu. Coraz pewniej czują się w towarzystwie człowieka, witają, gdy tylko otwieram drzwi do mieszkania
Dziś rozsypałam kawałki ogórków na środku klatki, Manco czapnał jednego, a reszta zamiast wziąć sobie swojego, skoro tyle leży na podłodze, to woleli biegać za Manco i wyrywać mu warzykwo z pyska
Komu świnka, komu?
W ciągu ponad dwóch tygodni będę w rozjazdach, chwilami będę w domu przez kilka godzin, wiec mam nadzieję, że uda się mi wstawić w międzyczasie jakieś fotki. Internet mam w telefonie, więc będę miała rękę na pulsie
Chłopcy są naprawdę uroczy i zabawni. Fikają wesoło w klatce, zwiedzają różne miejsca podczas wybiegu. Coraz pewniej czują się w towarzystwie człowieka, witają, gdy tylko otwieram drzwi do mieszkania
Dziś rozsypałam kawałki ogórków na środku klatki, Manco czapnał jednego, a reszta zamiast wziąć sobie swojego, skoro tyle leży na podłodze, to woleli biegać za Manco i wyrywać mu warzykwo z pyska
Komu świnka, komu?
W ciągu ponad dwóch tygodni będę w rozjazdach, chwilami będę w domu przez kilka godzin, wiec mam nadzieję, że uda się mi wstawić w międzyczasie jakieś fotki. Internet mam w telefonie, więc będę miała rękę na pulsie
- Skiti
- Kontakt:
Re: Manco/Sayri/Lloque [Grudziądz] - wszyscy (wst.rez.)
Wszyscy chłopcy mają rezerwacje. Jak dobrze pójdzie to w poniedziałek Manco i Sayri będą w swoich domach, a Lloque już jutro. Trzymamy kciuki za WPA!
Edit: Lloque w DS
Edit: Lloque w DS
-
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Meldunek: Bezik i Lloque spędzili noc razem w klatce, mimo wstawienia drugiego domku proś maluch wcisnął się do domku do Bezika i razem spali, mały chyba w ogóle będzie chciał się przytulać do Starszego, przy jedzeniu nie ma żadnego kłopotu, Lloque jest bystry !
- Skiti
- Kontakt:
Same dobre wieści!